Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

31jan 2021
Heb je borsten lief - VLOW®-borstweefselbehandeling (op afspraak in de HELE MAAND JANUARI)

Bon Balans Massagetherapie
Nieuw Vennep

Deze behandeling is geschikt voor iedere vrouw van elke leeftijd. Wanneer je last hebt van gevoelige borsten of gewoon omdat je preventief goed voor je borsten wilt zorgen.

De VLOW®-borstweefselbehandelingen zijn gericht op het beter functioneren van het borstweefsel en het versoepelen en pijnvrij maken van de borsten.

De praktijk laat zien dat veel vrouwen verhardingen en pijnlijke plekken in hun borsten hebben. Veelal zijn deze onschuldig en geven ze geen problemen. Soms veroorzaken ze echter pijn tijdens de menstruatie, of maken ze aanraking minder aangenaam. 

De VLOW®-behandeltechnieken maken het mogelijk dat de meeste verhardingen in de borsten verzachten of zelfs verdwijnen. Ze verbeteren de doorbloeding en lymfedoorstroming in de borsten en brengen ze daarmee in optimale conditie. 

De borstweefselbehandelingen zijn geschikt als je klachten hebt, of preventief om klachten te voorkomen. Ook kunnen de behandelingen ingezet worden als je zwanger wilt worden (of al bent) en borstvoeding wilt gaan geven.

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie LVNT (Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten). Dit houdt in dat veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering de behandelingen als "Natuurgeneeskundig Consult" gedeeltelijk vergoeden. Dit is afhankelijk van je zorgverzekeraar, je polis en wat je dit jaar nog kan gebruiken.

Informatie

31 jan 2021 | Je kunt een afspraak maken in de hele maand januari (en later).
00.00 - 00.00
97,50 Komt in aanmerking voor vergoeding door veel zorgverzekeraars. Tarief vervolgbehandeling: 85 euro

Waar?

Bon Balans Massagetherapie
Oetewaal 12A
2151 SL Nieuw Vennep

Heb je borsten lief - VLOW®-borstweefselbehandeling (op afspraak in de HELE MAAND JANUARI)