Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Osho Meditatie & Klankschalen Ontspanning
VR 02 november | 19.30-21.00 uur | Hoofddorp

12,50


Een bijzondere en rustgevende avond om helemaal relaxt het weekend in te gaan. Wil je een keer een Osho Meditatie ervaren en diep ontspannen met Klankschalen, dan is dit de mogelijkheid! 

Osho staat bekend om zijn actieve meditaties. Vanuit actief bewegen zakken in de stilte. De Osho Kundalini Meditatie bestaat uit 4 verschillende fases.

'Volledig ondergedompeld zijn in het schudden en dansen van de eerste twee fases helpt het smelten van het rotsachtig zijn, waar de energiestroom is onderdrukt en geblokkeerd. Dan kan die energie vloeien, dansen en worden getransformeerd in vreugde en plezier. De laatste 2 fases staan de energie toe om vertikaal te vloeien, omhoog te gaan in stilte. Het is een hoogst effectieve manier om tot rust te komen en los te laten aan het eind van de dag'

We doen eerst wat ontspannen yoga oefeningen, ondergaan de kundalini meditatie en daarna gaan we liggen voor het klankbad van bijzondere instrumenten voor een totale en diepe ontspanning. Op deze manier kun je voelen en ervaren hoe de klanken en trillingen van de verschillende instrumenten een ontspannend en helend effect hebben op lichaam en geest. Na afloop kun je meezingen met een mantra.

Kom je ook meedoen en ontspannen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, rainsticks, oceandrum, sjamanandrum, tanpura, sansula, mondharp, bellen, koshi's en meer. Ze speelt mantra's op haar harmonium & ukelele en geeft al 10 jaar yoga, reiki en massage lessen in Hoofddorp.

 

Informatie + Aanmelden » Sharonna Yoga | Sharonna van Waveren

www.yoga-massages.nl
Bekijk Facebook event

sharonna Yoga, OBS de Optimist Floriande
Deltaweg 109, Floriande
Hoofddorp

Sharonna van Waveren
06-28709948
shar0nna AT hotmail DOT com

Meer agenda van Sharonna Yoga