Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Van werkstress naar werkplezier
DI 13 november | 19.30-22.00 uur | Vyfhuizen

0,00 | 20 euro voor onkosten, plus een bijdrage op basis van je eigen waardebepaling voor de workshop


Workshop (familie)opstellingen, van werkstress naar werkplezier

In deze workshop kun je met de opstellingenmethodiek onderzoeken wat de onderliggende oorzaken zijn die jou werkstress geven. We werken met issues van deelnemers. Ik geef deze workshop in het kader van de "week van de werkstress" (zie link onderaan).

* Ik mag geen fouten maken.

* Ik ben blij dát ik een baan heb, dus ik mag niet zeuren.

* Op de een of andere manier komen de vervelende klussen altijd naar mij toe, waardoor ik niet (voldoende) toekom aan interessante, uitdagende projecten.

* Ik uit mijn kritiek in te scherpe bewoordingen, en dan ben ik achteraf bang dat ze me niet aardig vinden.

Ibn deze workshop kun je een stap maken om je werkstress te reduceren, door de onderliggende oorzaken te doorgronden en achter je te laten.

In 2014 heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het initiatief genomen voor de eerste week van de werkstress. Dit jaar is de 5e editie, van 12 – 15 november 2018.

Werkstress wordt voor een deel bepaald door het bedrijf of de organisatie waar je werkt, voor een deel kunnen er factoren in jezelf een rol spelen.

Onderstaande link geeft een aantal oorzaken van werkstress en een link naar 99 (!) oplossingen. Werkgevers kunnen zaken anders regelen, meer oog hebben voor hun werknemers. Werknemers hebben zelf ook de mogelijkheid om stappen te zetten.

duurzameinzetbaarheid/Contentpagina/1661/407081/8-oorzaken-van-werkstress-en-ongewenst-gedrag-volgens-deelnemers-Goed-en-Gezond-Werken.html?thumbnail=true

Informatie + Aanmelden » Constellations at work | Mia Macke

www.constellations-at-work.nl

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg 533
2141AK Vyfhuizen

Mia Macke
06-34017341
mia AT constellations-at-work DOT nl