Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bijeenkomst voor professionals - Wat wordt jouw kerstcadeau?
MA 17 december | 19.00-21.30 uur | Vijfhuizen

Deelname is kosteloos |


Op maandagavond 17 december vieren we ons tweede Speciale kerst editie van de Open Bijeenkomst van Bewust Haarlemmermeer. Het thema is Kerst.

Je bent van harte welkom om een collega ondernemer iets moois te schenken dat jij normaliter aan jouw klanten aanbiedt. Het gaat er hierbij om, elkaar en elkaars diensten beter te leren kennen.

Denk bij het cadeautje dat je meebrengt aan een (gratis) sessie, deelname aan een workshop, een product, iets uit jouw bedrijf. Als je b.v. een massage cadeau wilt doen, zet dit dan op een feestelijke kaart, doe het in een envelop en verpak het in cadeaupapier of maak er iets anders moois van.


We wisselen centraal de cadeautjes uit en jij kunt iets over jouw geschenk vertellen aan de groep.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden van Bewust Haarlemmermeer én voor diegenen die al eens een bezoek hebben gebracht aan onze bijeenkomst en/of voornemens zijn lid te worden.

Delen = ♥
Gratis toegang

Consumpties op basis van een eigen bijdrage van euro 5,- voor koffie/thee (contant).

Vragen? 
Neem dan contact op met Ellen Sterk via ellensterk@gmail.com.

Informatie + Aanmelden »

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg 533
Vijfhuizen


Meer agenda van Bewust Haarlemmermeer

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer