Familieopstellingen
ZO 10 juni | 10.30-17.00 uur | Vijfhuizen

20,00 | plus een bijdrage voor de inhoud van de workshop op basis van je eigen waardebepaling achteraf


Niet-verwerkte grote gebeurtenissen in je familie-geschiedenis kunnen je behoorlijk belemmeren. In een opstelling werken we vanuit een vraag, verlangen of probleem in je dagelijks leven. Een opstelling maakt de niet-voedende dynamiek zichtbaar en tastbaar, met behulp van representanten (andere deelnemers aan de workshop of voorwerpen). Als duidelijk is geworden wat er werkelijk speelt op een onderliggende laag, kan er een beweging naar heling op gang komen en kan de liefde weer stromen. In een opstelling kan één stap worden gezet, en dat is vaak wel een grote stap.

Ik heb verschillende vormen van opstellingen tot mijn beschikking om een passend anwoord te kunnen vinden voor de vragen van deelnemers. Ik werk b.v. vaak met innerlijke psychologische delen in een persoon.

Issues of vragen op allerlei levensgebieden kunnen m.b.v. de opstellingenmethodiek worden opgehelderd, b.v. je relatie met familieleden, partner, verlangens, levensvragen, lichamelijke klachten, werksituaties, geld.

In een workshop krijgt elke deelnemer wat hij/zij nodig heeft, of wel in een eigen opstelling, als representant in de opstelling van een andere deelnemer of als toeschouwer. Deelnemers ervaren een vorm van samen zijn in een sfeer van respect en heling.

Ik werk vanuit mijn intuïtie, jarenlange ervaring in en kennis van familieopstellingen, en mijn levenservaring.

Meer Informatie + Aanmelden

0235272235
mia AT constellations-at-work DOT nl

Villa Vijf33, Kromme Spieringweg 533, Vijfhuizen


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer