Groene Loper Festival
ZO 24 juni | 12.00-17.00 uur | HOOFDDORP

gratis;


Het groenste Festival van Nederland is er voor iedereen, die wil ervaren hoe gemakkelijk en leuk een duurzame leefstijl is! Je bezoekt hier een pure, lokale markt met (h)eerlijke producten, hapjes en drankjes, verrassende muziek, straattheater met een boodschap en tal van inspirerende, duurzame en groene workshops voor jong en oud. 

De 7e editie van het Groene Loper Festival vindt ook dit jaar weer plaats op de laatste zondag van de maand, dus nu op zondag 24 juni. Je vindt het festival op het Raadhuisplein, de toegang is gratis en het duurt van 12.00 tot 17.00 uur. 

Het Festival wordt steeds succesvoller, het aanbod nog verrassender en het trekt bezoekers en aanbieders uit het hele land. Dit is één van de events in Hoofddorp Centrum, die je niet mag missen. Het past goed bij de ambities van het winkelgebied om steeds duurzamer en groener te worden. In het Centrum zijn verschillende sfeervolle groene plekjes gecreëerd, waar het goed toeven is op een terrasje of uit te rusten na het winkelen.  

Meer Informatie + Aanmelden

06-52400975
info AT bewusthaarlemmermeer DOT nl

Raadhuisplein , HOOFDDORP

Acupunctuur Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Sociaal ondernemen Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer