Workshop -wet van aantrekking- VERNIEUWD
DI 04 september | 20.00-20.00 uur | Rijsenhout

04 september 2018 t/m 06 november 2018 | Elke dinsdagavond tussen 4 sept en 6 nov. 2018
195,00 | Voor 10 lessen


De workshop bestaat nu buiten de wet van aantrekking uit meerder onderwerpen, bijvoorbeeld het onderdeel emoties, wat is het en vooral wat zeggen ze jou? Heel belangrijk om weer in je centrum terug te komen!

We gaan ‘het werk’ doen van Byron Katie. Waardoor je leert dat jouw gedachten je enorm op het verkeerde been kunnen zetten wanneer je ze gelooft!

We gaan mediteren, we maken een visiebord en nog veel meer.. Daarbij is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kunnen we ‘lopende situaties’ ook analyseren en kijken of we daar een ander perspectief op kunnen geven.

Kortom, we gaan niet alleen luisteren, maar ook actief bezig zijn met het aantrekken van het leven dat we graag willen gaan leven.

Na deze cursus weet je hoe je gaat aantrekken wat je graag wilt!

De workshop is een traject van twee maanden, waarin we 10 lessen krijgen op de dinsdagavond van 4 september tot 6 november. (van 20:00 uur tot 22:00 uur.)

Bijdrage € 195,- voor de complete cursus.  -Omdat ik iedereen ook persoonlijke aandacht wil geven wil ik een groep van ongeveer 6 personen. Bij meer aanmeldingen, zal er een andere avond worden bijgevoegd.-

Meer Informatie + Aanmelden

Natuurlijk Vertrouwen, Bennebroekerweg, 2, Rijsenhout

Natuurlijk vertrouwen / Spiritueel lifecoach | Hellen Van Rooijen


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer