Film: The Goddess Project
VR 28 september | 19.30-23.00 uur | NIEUW-VENNEP

| toegangsprijs is inclusief drankje
8,-


 ‘The Goddess Project’ is een hartverwarmende film, die je zeker zal raken!

De film is gemaakt door twee ambitieuze vrouwelijke filmmakers die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, en spraken met meer dan 100 vrouwen met alle denkbare leefwijzen. Hierdoor geeft 'The Goddess Project' een intieme en inspirerende kijk in de collectieve ervaringen die vrouwen in de Verenigde Staten hebben. Deze gesprekken transformeerden zij tot een film die je zeker zal raken! 

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. Daarnaast beoogt de film om het beeld van vrouwen dat wordt neergezet in media, inclusief de filmwereld, te verbeteren.

Je kunt kaarten bestellen via https://www.pier-k.nl/ook-bij-ons/filmhuis-pier-k/detail-filmhuis/q/a_id/40887/resultnr/5/iresultspe

Aanvang film 20.00 uur, na afloop kun je napraten en een drankje drinken in het Pier Kafé dat direct naast de bioscoopzaal ligt. Je bent van harte welkom!

Meer Informatie + Aanmelden

06-52400975
info AT bewusthaarlemmermeer DOT nl

Filmhuis PierK, Harmonieplein 2, NIEUW-VENNEP

Acupunctuur Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Sociaal ondernemen Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer