Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Rode Tent Haarlemmermeer
DO 06 december | 19.30-21.30 uur | Hoofddorp

5


Het thema van deze avond is loslaten.

“JOH, TREK HET je niet aan, gewoon loslaten!” Als er iets ingewikkeld is, is het wel om los te laten. Want hoe laat je los als je ergens emotioneel ondersteboven van bent? Tegelijkertijd is het juist dat 'vasthouden' aan dingen dat de bron vormt voor veel problemen die we ervaren. 
Loslaten betekent letterlijk het niet langer vasthouden van ballast. Wat geldt voor het vasthouden van fysiek zware dingen, geldt ook voor emotionele 'ballast'. Loslaten zorgt ervoor dat je 'op adem komt' en dat er ruimte ontstaat zodat er nieuwe dingen en situaties gecreëerd kunnen worden. Maar HOE laat je dan los? Het is zoveel makkelijker gezegd dan gedaan.

Tijdens deze avond willen we met elkaar delen wat er op de drempel naar het nieuwe jaar losgelaten mag worden, en welke problemen we daarbij ervaren. Er is ruimte voor een gesprek, een ritueel, oefeningen en dat wat nodig is. 

Voor de onkosten vragen we je een bijdrage van €5,- ( cash of tikkie)
Wij ontmoeten jou heel graag op 6 december!
Sjoukje en Anke


Na je aanmelding ( stuur pb met je mailadres naar Sjoukje of mail naar wsbroer@gmail.com) ontvang je van ons de adresgegevens

 

Een Rode Tent in iedere buurt!
Een Rode Tent is een plek waar vrouwen eens per maand samenkomen om te rusten, even weer helemaal op te laden en elkaar inspireren met ontroerende levensverhalen.
Rustig ontspannen, niets hoeft, warme rode tinten, zachte kussens,verse kruidenthee en heerlijke hapjes om met elkaar te delen. Een plek waar vrouwen anders met elkaar omgaan, door in verbinding er voor elkaar te Zijn. En samen op een veilige en geborgen manier de bijeenkomst dragen. Dus kom! En neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen met je mee.

Informatie + Aanmelden » Rode Tent Haarlemmermeer | Sjoukje Broer

www.rodetent.nl
Bekijk Facebook event

Nadere adresgegevens ontvang je na aanmelding

Hoofddorp

Sjoukje Broer
wsbroer AT gmail DOT com

Foto 1 Sjoukje Broer Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer