Buteyko-cursus: de ademtherapie die je gezondheid verbetert
MA 03 september | 19.30-21.00 uur | Hoofddorp

| Cursus is op 3, 6, 10, 13 en 17 september (maandag en donderdag) van 19:30 tot 21:00.
225,00 | Dit tarief is incl. 25% introductiekorting (van aug t/m okt 2018). Geldt ook voor de privécursus.


Cursusduur: De groepscursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur, die binnen 2 á 3 weken plaatsvinden. De eerste keer duurt meestal zo’n twee uur. Na de cursus krijg je nog een maand (of langer als nodig is) individuele begeleiding per telefoon of email.

Cursusinhoud: Hoe de ademhaling in je lichaam werkt en wat er mis kan gaan wordt duidelijk uitgelegd. Buteyko heeft daar als longarts uitgebreid onderzoek naar gedaan en zijn methode op ontwikkeld. Je leert tijdens de bijeenkomsten de Buteyko-ademhalingsoefeningen op de juiste manier doen. Het oefenprogramma dat je tijdens de cursusweken en daarna thuis gaat volgen is afgestemd op je gezondheid en situatie. Ook kijken we naar zaken die je ademhaling beïnvloeden zoals voeding, slapen, praten, bewegen en sporten. Je ontvangt alle materialen die je nodig hebt, zoals een werkboek, audio-opnames voor je Buteyko-oefeningen, het juiste zeezout en een timer.

Cursustarief: Van augustus t/m oktober 2018 profiteer je van 25% introductiekorting. Je betaalt voor de groepscursus geen € 300 maar slechts € 225. Er is een mogelijkheid voor betaling in termijnen voor mensen met een laag gezinsinkomen (zoals studenten, mensen met een uitkering, parttime baan, e.d.). 

Meer Informatie + Aanmelden

0681731282
info AT buteyko-cursus DOT nl

Buteyko-cursus.nl, Campanile 25, Hoofddorp


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer