Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Open bijeenkomst Bewust Haarlemmermeer
MA 11 februari | 19.30-21.00 uur | Vijfhuizen

Deelname is kosteloos |


Iedere maand organiseert Bewust Haarlemmermeer een bijeenkomst voor aangesloten professionals. Deze keer is een ieder van harte welkom die graag anderen ontmoet, die ook bewuster willen leven. Gratis toegang.

Agnita Bok, Verbetercoach, geeft een mini workshop Brainspotting™, een effectieve aanpak bij gedragsproblemen, angsten, eetstoornissen en leerproblemen. Vaak is er na een paar sessies al een enorme verandering te merken. Waardoor het leven van het kind, en vaak ook dat van de mensen in zijn of haar directe omgeving, fijner en makkelijker wordt.

 

Over Agnita van Be-OKé:

Een veelzijdige begeleider van mensen die zichzelf willen verbeteren. En daarmee bedoel ik letterlijk verbeteren zoals beter presteren in werk of sport, maar ook fysiek of mentaal beter worden (helen). Wat ik voornamelijk inzet is een mix van coaching en neurotherapieën, omdat ik ervan ben geraakt dat dit het efficiëntst en effectiefst is bij het oplossen van problemen en blokkades. En om daarmee verbetering tot stand te brengen.

 

Je kunt je hieronder inschrijven, dan ontvang je een bevestiging. Op het laatste moment nog aansluiten? Dat kan altijd. Je bent van harte welkom!

Informatie + Aanmelden » Bewust Haarlemmermeer | Coördinatoren: Lisanne van Beelen en Angela Roelen

www.bewusthaarlemmermeer.nl
Bekijk Facebook event

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg, 533
2141AK Vijfhuizen

Coördinatoren: Lisanne van Beelen en Angela Roelen
06 83565431 (Lisanne)/06 22329846 (Angela)
info AT bewusthaarlemmermeer DOT nl

Ik schrijf me in voor Open bijeenkomst Bewust Haarlemmermeer - MA 11 februari 2019 | Vijfhuizen

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Haarlemmermeer

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer