Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Aanbieding: Voedingsadvies en Voetzonereflextherapie
DO 21 maart | 10.00-17.00 uur | Hoofddorp

35,00


Ook zo benieuwd of je een tekort hebt aan vitaminen/mineralen en welke voeding bij jou past??

De bij jou passende voeding is je basis van gezondheid. Gezonde voeding zorgt er onder andere voor dat je je energiek en weerbaar voelt.

Het verbetert je stoelgang en heeft een positieve invloed op je gewicht, bloeddruk en cholesterol. Door juiste voeding is zelfs Diabetes II omkeerbaar.

Maar bepaalde voedingsstoffen kunnen ook verzwakken!

Door middel van Touch for Health/kinesiologie test ik uit wat voor jou de beste/juiste voeding is en of je tekort hebt aan vitaminen/mineralen en stel ik samen met jou een persoonlijk voedingsadvies op.

Door de juiste voeding te eten wordt het zelf genezend mechanisme in het lichaam geactiveerd, waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Reflexzonetherapie/voetreflextherapie is een techniek die al zo’n 5000 jaar wordt gebruikt. Voetreflexzonetherapie is heel ontspannend. Voetreflexzonetherapie gaat er van uit dat alle lichaamsdelen en organen in verbinding staan met zones op de voeten. Deze punten heten reflexzones. Door druk uitoefening op deze reflexzones en door massage worden bepaalde delen van het lichaam gestimuleerd. Het kan je helpen je lichamelijk en geestelijk meer in balans te brengen. 

Interesse?

Als u een afspraak wil maken kunt u met mij contact opnemen via  tel. 21945119 of mailen.

Informatie + Aanmelden » Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren | Karin van Kouteren

www.karinvankouteren.nl

Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren
Vinkenburg 136
2135 BR Hoofddorp

Karin van Kouteren
0621945119
karinvankouteren AT hotmail DOT com