Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Karunash Hartchakra Meditatie & Klankschalen Ontspanning
VR 19 april | 19.30-21.00 uur | Hoofddorp

15,00


Vrijdag 19 april is er de Karunesh Hartchakra Meditatie & Klankschalen Ontspanning.

Deze Osho meditatie is bijzonder geschikt om het hartchakra te reinigen. Deze meditatie is voortgekomen uit de eeuwenoude soefitraditie en stelt ons in staat ons leven meer vanuit het hart te beleven. Vanuit het hartchakra staat men in contact met de andere chakra's, zodat het belangrijk is het hart open te houden om alle energie vrij door het lichaam te kunnen laten stromen. 

Het ritme van gevoelige muziek helpt ons lichaam om op een ontspannen manier een ademhalingsoefening uit te voeren. De 'dansende' bewegingen gaan in alle richtingen van noord, zuid, oost en west en verbinden onze individuele energie vloeiend tot een gesloten cirkel. Het is de eenwording van de vier elementen aarde, water, vuur en lucht die een harmonieus gevoel van saamhorigheid creëren voor lichaam en ziel. De meditatie bestaat uit 6 fases met staande, zittende en liggende onderdelen.

Wil je deze bijzondere en ontspannen avond met Volle Maan ervaren en meedoen? Samen met je vriend(in), geliefde of alleen, je bent van harte welkom.

Vrijdag 19 april van 1930 tot 21u. 

Deltaweg 109 in Hoofddorp.

Kosten €15u

 

Informatie + Aanmelden » Sharonna Yoga | Sharonna van Waveren

www.yoga-massages.nl

Sharonna Yoga OBS 'de Optimist"
Deltaweg 109, Floriande
2134 XS Hoofddorp

Sharonna van Waveren
06-28709948
shar0nna AT hotmail DOT com

Meer agenda van Sharonna Yoga