Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Stiefmoeders en moeders met samengesteld gezin wandelen samen
VR 12 juli | 9.15-10.45 uur | Hoofddorp of Warmond

De plaats is afhankelijk van waar de deelnemers vandaan komen
0,00 | Gratis


Tijdens het wandelen kun je genieten van de prachtige natuur die je energie en rust geeft.Thema's als; verschillende opvoedstijlen, onduidelijke positie van de stiefouder, schuldgevoelens: de liefde voor je eigen kind is anders dan voor je stiefkind, problemen in de communicatie kunnen aan bod komen.

Kosten: Gratis
Locatie: We verzamelen op de parkeerplaats van Huys te Warmont of op de parkeerplaats van het voormalig restaurant Vork en Mes (Paviljoenlaan 1, Hoofddorp). Dit is afhankelijk van waar iedereen vandaan komt.
Aanmelden: Wil je mee? Stuur me even een persoonlijk bericht 10597131 of mail aemtteunissengmail.Regent het? Dan trekken we onze regenjas aan of zetten een paraplu op.Zie je dan!


Lieve groet, Annelies

Over de wandeling:

Van tevoren had ik geen hoge verwachtingen. De wandeling ging ik open in. Het ging mij om ervaringen te horen van anderen in dezelfde situatie. Dit is ook precies wat er tijdens de wandeling gebeurde, ervaringen delen en van anderen te horen hoe zij ermee omgaan. Het heeft mij geholpen anders tegen mijn eigen situatie aan te kijken en te weten dat je niet de enige bent . Ondanks dat de wandeling relaxt was merkte ik achteraf dat het toch impact had om anderen hun verhaal te horen en je eigen verhaal te delen. Een volgende wandeling wil ik zeker weer mee. 

Ik zou de wandeling zeker aanbevelen aan andere moeders die in een samengesteld gezin samenleven. 

~moeder van 43 jaar~

Informatie + Aanmelden » Gezinscoach Annelies | Annelies Teunissen

www.gezinscoachannelies.nl
Bekijk Facebook event

Warmond of Hoofddorp
Kalverlaantje 12b
2157 PP Hoofddorp of Warmond

Annelies Teunissen
06-10597131
info AT gezinscoachannelies DOT nl