Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Ontdek 'The Goddess' in jou, m.b.v. opstellingen
DI 02 oktober | 19.30-22.00 uur | Vijfhuizen

| 15 euro voor onkosten + een bijdrage voor de inhoud van de workshop op basis van je eigen waardebepa


Ontdek “The Goddess” in jou m.b.v. opstellingen

Naar aanleiding van de film “The Goddes Project” geef ik deze avond. Dit biedt je de mogelijkheid om via opstellingen een stap te zetten naar het je toe-eigenen van de Goddess-energie in jezelf: je potentieel gaan leven, je grootsheid omarmen, je kwetsbaarheid serieus nemen en toch die spannende stappen zetten. Dit geldt zowel voor vrouwen als mannen. Je kunt dat wat je daarvan weerhoudt in de ogen zien en dan achter je laten: een of meerdere gebeurtenissen in je eigen leven, een of meer overtuigingen vanuit je familie op basis van hun ervaringen, boodschappen die je mee hebt gekregen via je opvoeding en je socialisatie.

The Goddess Project is een film, gemaakt door twee ambitieuze vrouwelijke filmmakers, die het diepe verlangen hadden om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, en spraken met meer dan 100 vrouwen met alle denkbare leefwijzen. Hierdoor geeft 'The Goddess Project' een intieme en inspirerende kijk in de collectieve ervaringen die vrouwen in de Verenigde Staten hebben.

Je kunt de film zien op vrijdag 28 september  in Pier K in Nieuw Vennep. Deze vertoning is gerealiseerd door Bewust Haarlemmermeer. sbewusthaarlemmermeer/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/200/film-the-goddess-project

Het is niet persé nodig om de film gezien te hebben om aan deze avond deel te nemen, het kan zeker wel werken als opstap naar deze avond.

Informatie + Aanmelden » Constellations at work | Mia Macke

www.constellations-at-work.nl

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg 533
Vijfhuizen

Mia Macke
0235272235
mia AT constellations-at-work DOT nl


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer