Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

VLOW®-Borstweefseltherapie - Aandacht en verzorging voor je borsten - Aanbieding
WO 31 oktober | 09.00-17.00 uur | Nieuw Vennep

De aanbieding is geldig van 1 september t/m 31 oktober 2018!
72,25 | Dit is 15% korting op het reguliere tarief van 85 euro


De VLOW®-borstweefselbehandelingen zijn gericht op het beter functioneren van het borstweefsel, het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het versoepelen en pijnvrij maken van de borsten.

De praktijk laat zien dat veel vrouwen verhardingen en pijnlijke plekken in hun borsten hebben. Veelal zijn deze onschuldig en geven ze geen problemen. Soms veroorzaken ze echter pijn tijdens de menstruatie of maken ze aanraking minder aangenaam. 

De zachtaardige VLOW®-behandeltechnieken maken het mogelijk dat de meeste verhardingen in de borsten verzachten of zelfs langdurig verdwijnen. De VLOW®-behandelingen verbeteren de doorbloeding van de borsten en houden de borsten daarmee in optimale conditie. Behalve de verzachtende werking kunnen de behandelingen ook een positief effect hebben op je emotionele gesteldheid en hoe je je borsten ervaart.

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie VNT (Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten). Dit houdt in dat veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering de behandelingen als "Natuurgeneeskundig Consult" gedeeltelijk vergoeden. Dit is afhankelijk van je zorgverzekeraar, je polis en wat je dit jaar nog kan verbruiken.

Informatie + Aanmelden » Bon Balans Massagetherapie | Bernadette Bon

www.bonbalans.nl

Bon Balans Massagetherapie
Oetewaal 12A
Nieuw Vennep

Bernadette Bon
06 420 966 98
info AT bonbalans DOT nl

Foto 1 Bernadette Bon Klik om te vergroten