Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

De helende kracht van goud (deel II) - lezing Steven de Koenigswarter
ZA 01 februari | 19.00-22.00 uur | Vijfhuizen

12,50 incl. 21% BTW Tarief voor bijwonen van één avond
20,00 incl. 21% BTW Tarief voor bijwonen van beide avonden (€5 korting)


Deze lezing, getiteld ‘De helende kracht van goud’ geeft een fascinerende inkijk in een mysterieus verleden van onze planeet en de mensheid. Tijdens deze  Engelstalige lezing, verdeeld over twee avonden (vrijdagavond 31/1 en zaterdagavond 1/2),  neemt Steven de Koenigswarter, oprichter en eigenaar van The Health Factory, je mee naar een ver verleden en zal hij mysteries ontrafelen die tot op de dag van vandaag niet zijn onthuld verklaard. In deze historie spelen edelmetalen, die op aarde altijd aanwezig zijn geweest, een cruciale rol. Na deze lezing zul je begrijpen waarom goud en andere edelmetalen, waaronder platina, ‘De King of Medicine’ en de ‘Medicinal Metals’ worden genoemd.

 

Hoe het allemaal begon

Steven's verhaal gaat over zijn periode als fotograaf waarin zijn gezichtsvermogen werd bedreigd door een ziekte en hij zichzelf daarvan genas door hetzelfde natuurlijke element te gebruiken, waar hij elke dag als fotograaf mee werkte: zilver.

 

Steven zal vertellen hoe hij een reis begon die hem leidde tot het opnieuw ontdekken van het begin van de geschiedenis van de mens en de oorspronkelijke waarde van goud en andere edelmetalen. Hij zal ingaan op de verborgen geschiedenis van deze planeet en vertellen hoe ze in de oudheid edelmetalen gebruikten en hoe dit in verband staat met onze huidige tijd.

 

Een van de oudste aardse beschavingen, Sumerië, een beschaving die 6000 jaar geleden eindigde, legde hun geschiedenis vast op cilinderrollen. De informatie op deze cilinderrollen vertoont veel gelijkenis met de Bijbel.

In feite lijkt het Oude Testament een samengevoegde versie te zijn van de informatie op deze rollen. Daarin wordt gesproken over mensen die 10 duizenden jaren leefden. Abraham en Mozes hebben ook meer dan 900 jaar geleefd.

 

Voor wie is deze lezing?

Deze lezing geeft essentiële informatie professionals die werken in  natuurlijke gezondheidspraktijken en aan iedereen die geïnteresseerd is in zijn eigen gezondheid en bewust in het leven staat.

 

Zit hier iets van waarheid in? Wat is de connectie met goud?

Waarom was goud in de eerste plaats zo waardevol?

Hebben alchemisten goud voor gezondheidsproblemen gemaakt?

 

In deze lezing brengt Steven de Koenigswarter de oude geschiedenis en de moderne wetenschap samen, om licht tewerpen op de staat van de moderne mens, die wordt geteisterd door een veelheid aan ziekten.

Informatie + Aanmelden » Bewust Haarlemmermeer | Agnita Bok

www.bewusthaarlemmermeer.nl

Villa533
Kromme Spieringweg 533
Vijfhuizen

Agnita Bok
06-53367705/06-53367705
info AT bewusthaarlemmermeer DOT nl

Ik schrijf me in voor De helende kracht van goud (deel II) - lezing Steven de Koenigswarter - ZA 01 februari 2020 | Vijfhuizen

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Haarlemmermeer

Foto 30 Agnita Bok Foto 32 Agnita Bok Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Stressmanagement Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!