Verrassende gerechten op onze lunchkaart | Hoofddorp

Parkcafé Groen heeft een heerlijk terras aan het water is dé plek van Business Park 20|20 in Hoofddorp om te lunchen, te ontspannen en af te spreken. Vanaf 29 mei 2017 hebben wij een vernieuwde lunchkaart met allerlei verrassende gerechten. Wij koken mee met het seizoen en oogsten bijna dagelijks uit onze eigen kas en moestuin. Daarbij werken we samen met de lokale slager, bakker en kaasboer.

Over Petra Duffels | Hoofddorp

Kom ook eens lunchen op ons heerlijke terras aan het water. Wij koken mee met het seizoen en oogsten bijna dagelijks uit onze eigen kas en moestuin. Daarbij werken we samen met de lokale slager, bakker en kaasboer.


Foto 1 Petra Duffels Foto 2 Petra Duffels Klik om te vergroten

Vitam BV
Petra Duffels

Bewust Haarlemmermeer
Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer