Gratis ophalen in Hoofddorp en omgeving | Hoofddorp

5 jaar geleden heb ik de de facebookgroep "Gratis ophalen in Hoofddorp en omgeving" opgezet, op dit moment met meer dan 16.600 leden. Zo worden er heel veel spullen in de Haarlemmermeer gerecyceld en kunnen we ruim 110 huishoudens die op bijstandsniveau leven, ondersteunen.

Over Ellen Sterk | Hoofddorp

Wie ben ik,

In je eigen kracht gaan staan is een proces die ieder van ons eens of meerdere keren in zijn leven doormaakt. Vaak als je vastloopt, komen er vragen naar boven zoals: wie ben ik, en wat wil ik? Tegen deze vragen liep ik ook aan 8 jaar geleden! Ik wilde “gezonder” en “bewuster” door het leven. Daardoor ben ik beter voor mezelf gaan zorgen, verdiepte mij in gezonde voeding en een positieve mindset. Het gevolg was dat ik me fitter en energieker voelden en dat mijn zelfvertrouwen groeiden.Gezondheid en bewustwording is nu mijn passie! Mijn passie heb ik omgezet in mijn eigenbedrijf. 


In april 2017 hebben we ons bedrijf omgedoopt naar Bewust Sterk. Bewust Sterk staat voor “in je eigen kracht gaan staan”. Dit kan op mentaal, fysiek en financieel gebied. Bewust Sterk is een praktijk aan huis waar u terecht kan voor Access Bars® sessies, Reiki behandelingen, Afvallen met een holistische aanpak en coaching.

Daarnaast heb ik 5 jaar geleden facebookgroep "Gratis ophalen in Hoofddorp en omgeving" opgezet, op dit moment zijn er 17.400 leden die mee helpen aan het recyclen van hun spullen die ze zelf niet meer kunnen gebruiken. Door deze Facebookgroep kunnen we ook nog eens meer dan 110 huishoudens ondersteunen die op bijstandsniveau leven! 

Mijn motto is:
Samen zijn we STERK.

Agenda Bewust Sterk

Bewust Haarlemmermeer
Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer