Reiki | Hoofddorp

Wat is reiki?

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie. 

Het is de bron van leven en bewustzijn, die zorgt voor groei, bloei en balans.

Iedereen is vanaf zijn geboorte in staat de levensenergie onbeperkt op te nemen en door te geven. Soms, door heftige emoties, stress of andere oorzaken, ontstaan er blokkades waardoor de energie niet meer volledig kan stromen. Je voelt je uit balans, krijgt allerlei klachten of fysieke ongemakken.

Wat doet een reiki behandeling?

Een Reiki behandeling brengt het zelfgenezend vermogen van de mens op gang zodat de levensenergie weer kan gaan stromen. De behandeling bestaat uit verschillende handposities, waarbij steeds een ander deel van het lichaam reiki ontvangt en doorsluist naar onderliggende lagen. Een reiki behandeling werkt in op alle aspecten van het mens-zijn: het lichaam ontspant, geeft aan waar het behoefte aan heeft en wat het wil loslaten, de geest komt tot rust.

Let op! Reiki vervangt nooit de dokter of hulpverlener.

Bel of app voor afspraak op nummer 538 36 235

 

Over Ellen Sterk | Hoofddorp

Mijn naam is Ellen sterk

Nu 6 jaar geleden ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Ik wilde “gezonder” en “bewuster” door het leven. Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen, op mijn voeding gaan letten en verdiepte mij in gezonde voeding en later in aanvulling van voeding. Het resultaat daarvan was dat ik 19 kg ben afgevallen. Ik voelde me weer fit en energiek en kreeg meer zelfvertrouwen. Gezondheid en bewustwording werd mijn passie die ik in de praktijk mocht brengen om wekelijks groepen mensen te coachen voor Weight Watchers. Via deze interesse heb ik in juni 2013 ook mijn NLP practitioner behaald.

Met deze achtergrond zijn mijn man en ik in 2014 ons eigen bedrijf begonnen Sterk Marketing. Wij combineren wereldwijds grootste groeimarkt, wellness industrie, samen met e-commerce en een uniek marketing concept. Daarnaast coachen wij een groep positieve ondernemers die actief willen zijn in de nieuwe economie. Begin 2017 kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad en heb ik mijn Reiki eerste graad behaald.

In april 2017 hebben we ons bedrijf omgedoopt naar Bewust Sterk.

Bewust Sterk staat voor “in je eigen kracht gaan staan”. Dit kan op mentaal, fysiek, emotioneel en financieel gebied.

5 jaar geleden heb ik de de facebookgroep "Gratis ophalen in Hoofddorp en omgeving" opgezet, op dit moment met meer dan 15.500 leden. Zo worden er heel veel spullen in de Haarlemmermeer gerecyceld en kunnen we ruim 70 huishoudens die op bijstandsniveau leven, ondersteunen.

Samen zijn we STERK.

Bewust Haarlemmermeer

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer