Debby Jane, healing | coaching | meditatie | Haarlem

VOOR WIE
Voor iedereen met klachten op ieder niveau, zowel Fysiek, Emotioneel, Mentaal als Spiritueel. Specialisatie in stress-gerelateerde klachten, zoals piekeren, hoofdpijn, rugpijn, schouder- en nek-pijn, slaapproblemen, slechte spijsvertering, vermoeidheid, gevoel van onbalans, burn-out en depressie. 

WERKWIJZE
Als je bij mij komt voor een behandeling, dan ga ik intuïtief te werk. Ik zal me afstemmen op jouw energie om zo dieper tot de kern van de oorzaak te komen. Ik maak daarbij gebruik van mijn helder horen en voelen en van de Universele energie. Door middel van doorvragen, voelen, praten en aandacht te geven wat daaruit voortkomt, maken we samen al een begin met het werken aan je vraag, (pijn)klacht of probleem. Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen en ik kan jou daarbij op een natuurlijke wijze helpen. Ik werk volgens de 5 natuurgeneeskundige principes.
Behandelingen alleen op afspraak. 

VOORDELEN 
Je wordt meer bewust van jezelf, waardoor je makkelijker kunt ontspannen. Je lichaam krijgt op deze manier meer de ruimte om jouw energie volop te laten stromen. Je voelt je (ver)lichter, energiek en vol levenslust!

VERGOEDINGEN
Mijn behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars. Kijk voor het maken van een afspraak of jouw zorgverzekeraar  natuurgeneeskundig consulten door een therapeut aangesloten bij de BATC vergoed.

Over Debby Jane Knufman (Mira Ishaya) | Haarlem

Mijn naam is Debby Jane Knufman, ik ben een Ishaya Monnik en werk als Natuurgeneeskundig Therapeut, Bewustzijnscoach en Meditatie Lerares. Ik ben ruim 15 jaar geleden begonnen als energetisch healer in 2012 mijn eigen praktijk opgezet. Nadat ik mijn eerste Reiki cursus had afgerond, ben ik met veel enthousiasme mij steeds meer gaan verdiepen in de mens met al zijn doen en laten, het leven, spiritualiteit, natuurlijke geneeswijzen en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt zeggen dat Reiki destijds de start was voor het verwelkomen en herkennen van spiritualiteit in mijn leven. Tijdens de opleiding tot Aura-Chakra healer bij het Nederlof Instituut in Amsterdam, kwam ik erachter dat ik van jongs af aan al heel gevoelig was voor energie en dat ik heel gemakkelijk helende energie kan overdragen.
In de loop der jaren ben ik een Ishaya monnik geworden, ingewijd tot Reiki Master en heb ik diverse opleidingen gevolgd waaronder Lifecoaching door Patty Harpenau, Massage bij Massage in Beweging, een prachtige basis opleiding van Touch of Matrix, Hypnotherapie en regressie en de HBO Medische Basis Kennis volgens de zgn PLATO normen zodat mijn cliënten hun behandeling vergoed kunnen krijgen.


Foto 1 Debby Jane Knufman (Mira Ishaya) Foto 2 Debby Jane Knufman (Mira Ishaya) Klik om te vergroten

Debby Jane, healing | coaching | meditatie
Debby Jane Knufman (Mira Ishaya)


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Sociaal ondernemen Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer