Inzicht in je gezondheid | Nieuw-vennep

Grandia Health Support 

Grandia Health Support is een orthomoleculaire praktijk aan huis, valt onder de complementaire gezondheidszorg en is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG, de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. Als orthomoleculair therapeut kan ik je helpen om inzicht te krijgen in je gezondheid en deze waar mogelijk te verbeteren. 

Consult

Voorafgaand aan het 1e consult wordt er gevraagd om thuis een vragenlijst in te vullen. Deze wordt tijdens het consult besproken. Door middel van een fysiologische bodyscreening kunnen we ook de functionaliteit van je lichaam in kaart brengen, waardoor er tijdig kan worden bijgestuurd​. Daarnaast werk ik met de Bemermat (zie You Tube Video fragment) en met het 3Care gezondheidsprogramma ter verbetering van je vitaliteit en het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Het 3Care gezondheidsprogramma kan uitstekend worden ingezet bij gewichtsbeheersing (effectief afvallen) en ontgifting. Ook is er soms verder onderzoek nodig in de vorm van ontlastingsonderzoek. Je ontvangt tijdens het consult persoonlijke voedings-, suppletie- en leefstijladviezen om zelf mee aan de slag te kunnen gaan. De frequentie, de lengte van het consult en het aantal consulten is afhankelijk van de ernst van je klacht(en).  

Agenda

Via mijn website grandia-healthsupport kun je meer lezen over de mogelijkheden voor jouw gezondheidsverbetering en kun je eenvoudig zelf je afspraak inplannen in de agenda​. Ook de tarieven staan daar vermeld. Als je voor vergoeding in aanmerking wilt komen heb je een aanvullende verzekering nodig bij een zorgverzekeraar die de beroepsvereniging MBOG erkent. 

Van harte welkom in de praktijk!

Over Sonja Grandia | Nieuw-vennep

Mijn naam is Sonja Grandia (1963) en als ondernemer en drogist mocht ik ruim 30 jaar orthomoleculaire voedingssupplementen adviseren en verkopen. Begin 2017 heb ik de winkel, Drogisterij Parfumerie Splinter in de Symfonie in Nieuw-Vennep, verkocht. Met mijn ervaring vanuit de winkel plus de opgedane kennis tijdens de opleidingen Medische Basiskennis en Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie ben ik eind 2017 gestart met een eigen orthomoleculaire praktijk aan huis, in de Papaverstraat in Nieuw-Vennep. Het is mijn passie om met behulp van de orthomoleculaire geneeskunde op een veilige en natuurlijke wijze bij te mogen dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Agenda Grandia Health Support


Foto 4 Sonja Grandia Foto 14 Sonja Grandia Klik om te vergroten

Grandia Health Support
Sonja Grandia


Professionals in de categorie Orthomoleculaire therapie

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer