Wil jij ook van '' Zwaar naar Licht '' ? | Nieuw Vennep

Veel vrouwen proberen af te vallen terwijl ze niet goed in hun vel zitten. Ze hopen dat ze zich beter voelen als ze lichter zijn. Maar als je je rot voelt houd je even vol, of helemaal niet. Het is dus helemaal niet gek als je dat niet lukt. Het gaat wel lukken als je leert hoe je je stress hanteert, als je leert hoe je met je piekeren omgaat en als je leert hoe je weer beter gaat slapen. Verbaas je zelf niet: dan vliegen de kilo’s eraf. Haast ongemerkt.

Wordt weer licht, en straal. Het kan!

Ik ontwikkelde het Vitalitietsprogramma ”Straal” waarin het laagdrempelig wordt om vriendelijker naar jezelf te worden. Je leert hoe je stress hanteert en je gaat zonder veel moeite bewegen. Je ontdekt hoe je met voeding omgaat op een manier die je energie geeft. Ik heb mijn vaste stappen maar lever ook altijd maatwerk. Samen bespreken we je wensen en resultaten.

 

Over Monique-Cécile Roelandt | Nieuw Vennep

Mijn naam is Monique-Cécile Roelandt, en ik woon in Nieuw Vennep.

Al heel lang is gezond eten en bewegen iets wat ik belangrijk vind in mijn dagelijkse leven. De standaard informatie die ik vanuit de maatschappij hoorde, klopte op een gegeven moment niet met hoe ik me voelde. Nieuwsgierig wat er nog meer is aan mogelijkheden om met je lichaam en voeding om te gaan ben ik opleidingen gaan volgen. Met die kennis ben ik aan de slag gegaan en heb ik bij mijzelf stap voor stap kleine veranderingen door gevoerd. En ben ik mij lekkerder in mijn lijf gaan voelen.
Het was een heel proces omdat niet alles meteen lukte wat ik wilde veranderen. Je vindt altijd wel beren op de weg: stress vanuit de buitenwereld, je dierbaren en werk. Ik heb het allemaal mee mogen maken.
Door het allemaal zelf te ondervinden, heb ik veel geleerd.

Positieve gedachten, rust in mijn hoofd, stimulerende omgeving en mooie contacten zijn voor mij van grote waarde. Een juiste ademhaling is ook een belangrijke basis voor mijn lichaam.

Ik heb geluk gehad op het juiste moment mensen te ontmoeten met passie voor gezondheid. Het werkte zo aanstekelijk dat het inmiddels ook mijn passie is geworden.

Nu begeleid ik mensen verder met hun voeding en leefwijze.
Het gaat niet alleen om wat je eet maar ook wat je drinkt, hoe je ademt en hoe je in beweging bent heeft invloed.

Natural Body Coaching
Monique-Cécile Roelandt

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Sociaal ondernemen Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer