Afvallen met een holistische aanpak | Hoofddorp

Afvallen met een holistische aanpak

Ik mijn persoonlijke avontuur met de kilo’s ben ik er inmiddels achter gekomen dat gewicht verliezen voor iedereen anders is. Elk mens is uniek en elk lijf reageert anders. Mijn conclusie is dan ook “er bestaat geen pas klare oplossing”!

Wat kan ik voor jou bekenden?

Ik start altijd met een persoonlijke intake. Samen gaan we jou voedingspatroon in kaart brengen. Doormiddel van een vragenlijst en dagboek zal duidelijk worden waar het bij jou niet lekker loopt. Daar maken we een afvalplan op met een eind doel. Door middels van wekelijkse contact moment kunnen we zien waar je staat in jou afvalplan. Je gaat leren zelfstandige gezonde voedingskeuzes te maken. Positief om te gaan met uitdagingen en je valkuilen te herkennen zodat je een bewuste eter wordt.

Neem contact op voor individuele begeleiding of kom op woensdagavond naar "Health check op wekelijks weeg uurtje (Hoofddorp)"

Bel of app voor afspraak op nummer 538 36 235

Over Ellen Sterk | Hoofddorp

Wie ben ik,

In je eigen kracht gaan staan is een proces die ieder van ons eens of meerdere keren in zijn leven doormaakt. Vaak als je vastloopt, komen er vragen naar boven zoals: wie ben ik, en wat wil ik? Tegen deze vragen liep ik ook aan 8 jaar geleden! Ik wilde “gezonder” en “bewuster” door het leven. Daardoor ben ik beter voor mezelf gaan zorgen, verdiepte mij in gezonde voeding en een positieve mindset. Het gevolg was dat ik me fitter en energieker voelden en dat mijn zelfvertrouwen groeiden.Gezondheid en bewustwording is nu mijn passie! Mijn passie heb ik omgezet in mijn eigenbedrijf. 


In april 2017 hebben we ons bedrijf omgedoopt naar Bewust Sterk. Bewust Sterk staat voor “in je eigen kracht gaan staan”. Dit kan op mentaal, fysiek en financieel gebied. Bewust Sterk is een praktijk aan huis waar u terecht kan voor Access Bars® sessies, Reiki behandelingen, Afvallen met een holistische aanpak en coaching.

Daarnaast heb ik 5 jaar geleden facebookgroep "Gratis ophalen in Hoofddorp en omgeving" opgezet, op dit moment zijn er 17.400 leden die mee helpen aan het recyclen van hun spullen die ze zelf niet meer kunnen gebruiken. Door deze Facebookgroep kunnen we ook nog eens meer dan 110 huishoudens ondersteunen die op bijstandsniveau leven! 

Mijn motto is:
Samen zijn we STERK.


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Sociaal ondernemen Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer