Leefstijltherapie | Hoofddorp

Elk mens heeft zo zijn eigen behoeften en dat geldt zeker voor je voeding. Als jij voedingsmiddelen eet die niet bij jou passen ga je op een gegeven moment problemen krijgen.

Eet jij echt zo gezond als je denkt? Er zijn vele hypes tegenwoordig op het gebied van voeding, maar krijg jij wel voldoende voedingsstoffen binnen? Kom eens vrijblijvend langs om hier over te brainstormen met mij. 

Ben jij een paar kilo's te zwaar en wil je nu echt die knop om draaien naar een gezonde levensstijl? Ik kan de stok achter de deur zijn voor je.

Diabetes type II is omkeerbaar en daar kan ik je in begeleiden.

Ik bekijk voeding vanuit een orthomoleculair en epigenetisch inzicht en dat is een andere kijk dan de diëtist(e) heeft.

Over Judith Hagelen | Hoofddorp

Ik ben Judith, geboren in Amsterdam in 1966 en nu woon ik samen met partner Evert en zoon James in Hoofddorp. Voeding – lees eten – is al een ding sinds ik jong was. Mijn vader was een echte gourmet, kookt(e) heel erg graag en ik werd met lekker eten en drinken opgevoed. Het was ook niet zo verwonderlijk dat ik naar de Hotelschool ging na de middelbare school.

Via een lange omweg kwam ik in 2012 weer in aanraking met voeding, maar op een totaal andere manier: de invloed van voeding op het lichaam. Hoe meer ik erover leer, hoe meer ik geïnteresseerd, geïnspireerd en gemotiveerd raak over de werking van voeding op het menselijke lichaam. Dit komt tot uiting door vele opleidingen te volgen en al het geleerde te integreren in mijn werk.

In mijn vrije tijd lees ik graag over mijn vakgebied of een lekkere wegdroom roman, thriller of detective. Ik ben erg creatief (tekenen, kalligraferen en breien), maar daar gun ik me af en toe te weinig tijd voor. Net zoals het spelen van de piano/keyboard. Koken doe ik regelmatig en vind het ook ontzettend leuk, maar ik vind het ook heerlijk als partner Evert een potje kookt of als we ergens een hapje gaan eten. Bewegen doe ik door middel van een ‘betaalde workout’; drie keer in de week breng ik met ontzettend veel plezier de post rond voor PostNL.

Een steentje bijdragen aan de maatschappij vind ik belangrijk en dat doe ik door vrijwillig wandelbegeleidster te zijn bij Gezond Natuur Wandelen en elk jaar met de collectebus rond te gaan voor de Hartstichting.


Foto 9 Judith Hagelen Foto 1 Judith Hagelen Klik om te vergroten

Better Lifestyle
Judith Hagelen


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer