Ondersteun je body, mind en soul met 100 % natuurlijke essentiële oliën van Young Living | Hoofddorp

Vandaag de dag zijn de dingen waar we dagelijks aan worden blootgesteld het schadelijkste dat onze gezondheid beïnvloed... En omdat je je er niet eens van bewust bent, zou je het van sommige dingen dus ook niet verwachten. Zo zijn bijvoorbeeld de verzorgingsproducten die we gebruiken voor onszelf, ons huis en onze kinderen juist datgene waardoor ons lichaam, onze gezondheid en onze emoties uit balans zijn.

Een Natural lifestyle is makkelijker dan je denkt; wij hebben het ook in kleine stappen gedaan! We zijn begonnen om onze gezondheid te ondersteunen met de essentiële oliën van Young Living. Daarna hebben we langzaam al onze synthetische verzorgings- en schoonmaak producten vervangen met de 100% natuurlijke producten van Young Living. Wil je ook een betere nachtrust, minder stress, geen last van een kriebelneus in het voorjaar, je algemene weerstand ondersteunen, meer rust in je hoofd of lijf, je huis op een natuurlijke manier schoonhouden, je sportprestaties ondersteunen en je huid anders verzorgen?

Essentiële Oliën worden al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning van fysieke en emotionele uitdagingen.  De oliën van Young Living zijn van therapeutische kwaliteit; ze werken op celniveau en kunnen hierdoor niet alleen verlichting bieden voor lichamelijke ongemakken, maar ook voor emotionele of spirituele onbalans. 

Elke maand geven we gratis trainingen waarin we jou leren hoe je een natuurlijke lifestyle kunt inzetten voor jezelf en je gezin deze vind je via onze Facebook pagina en op onze website. 

Over Daniëlle & Ed Slingerland | Hoofddorp

Hallo welkom leuk dat je meer wilt weten over ons!

Danielle & Ed werden verliefd in 1989 in Benidorm en zijn sindsdien onafscheidelijk. Inmiddels al wat jaren getrouwd, hebben wij een druk maar gezellig huishouden met 2 tienerzoons Michael en Colin, 1 ex-hulphond Tim en Violet onze lieve kat.

Young Living werd geintroduceerd in ons leven in een stressvol seizoen in ons leven, waarin we slecht sliepen en we beiden te gespannen waren; op aanraden van een vriendin kochten we een Premium Starter Kit met daarin 11 Essentiële Oliën. We waren al een aantal jaren bezig met een healthy lifestyle en de Essentiële Oliën pasten daar perfect bij. Inmiddels ondersteunen ze ons gezin op allerlei vlakken; we zetten de oliën echt in op alle gebieden: school, werk, sport, beauty, huishouden. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een olie voor!

We wilden onze errvaringen graag delen met anderen, dus de keuze om als distributeur met deze oliën bezig te zijn was dan ook snel gemaakt. We worden blij als we andere mensen kunnen helpen om een natuurlijkere levenstijl in te zetten. Daarnaast helpen we ons team om hun dromen te verwezenlijken, financieël onafhankelijk te worden door net als wij een eigen business op te bouwen met Young Living.

Ons leven is op zo'n positieve manier veranderd; dat gunnen we iedereen, daarom delen we waar en wanneer we kunnen wat Young Living en een plantbased lifestyle je kan brengen op persoonlijk en zakelijk vlak.


Foto 1 Daniëlle & Ed Slingerland Foto 2 Daniëlle & Ed Slingerland Klik om te vergroten

Oiled by Nature
Daniëlle & Ed Slingerland

Bewust Haarlemmermeer
Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer