Coaching, Yoga en en Re-integratiebegeleiding | Nieuw Vennep

Scalare is er voor bedrijven en particulieren en adviseert, coacht en traint op het gebied van arbeid, gezondheid/verzuim, conflicten en mobiliteit. Kortom bij veranderingsprocessen, hoe klein of groot van aard! 

Scalare staat voor beweging en beweging is effectief als er richting aan gegeven wordt. De missie van Scalare is om bedrijven en hun werknemers te helpen richting te bepalen om het maximale uit het dagelijks functioneren te halen. Een bevlogen werknemer die met passie werkt, functioneert beter, presteert beter en verzuimt minder. Daar zijn wij graag ondersteunend in!

Over Tanja van Veen | Nieuw Vennep

Wie is Tanja? Ik ben coach, yoga & meditatiedocent en re-integratiebegeleider. Een vreemde combinatie zeggen mensen wel eens, waar focus je dan op? Ik focus mij op de mens, waarbij ik uitga van het principe dat energie mag stromen, dingen leuk mogen zijn om te doen en het gegeven dat dingen die je overkomen niet voor niets zijn.
Voor mij zelf is omgaan met werk (druk), bewaken van een gezonde work-life balance, genieten en plezier hebben, nog altijd iets dat ik met aandacht vormgeef. Vanuit die ervaring is mijn specialisatie in begeleiding bij bun-out, spanningsklachten en grotere en kleinere levensvragen ontstaan. Yoga is voor mij nog altijd een onmisbare schakel om de balans er in te houden. Vandaar dus een heel logische combinatie die voor mij werkt en die ik graag deel met mensen die dat nodig hebben.

De waarheid is simpel, is het niet simpel, dan is het niet de waarheid. Samen gaan we op zoek naar jouw waarheid zodat de energie weer kan stromen.

 

 


Foto 1 Tanja van Veen Klik om te vergroten

Scalare
Tanja van Veen


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer