Handgemaakte zilveren sieraden en meer | Hoofddorp

Maak van vandaag een waardevolle herinnering

Kijk voor meer informatie op onze website Herinnerink of BijzonderUniek

Over Mirjam Knibbe | Hoofddorp

Mijn naam is Mirjam Knibbe en ik ben opgegroeid op het platteland. Het boerenleven heeft me in die jaren veel inspiratie gegeven. Als kind was ik altijd buiten aan het spelen of ik wandelde op het landbouwpad om mooie steentjes en oude muntjes te zoeken.

Tijdens de start van het bedrijf is mijn beste vriendin overleden en op dat moment stond de herinnering centraal. Voor het eerst in mijn leven was de dood zo dichtbij. Hoe ik het bedrijf vorm zou geven wist ik niet, maar één ding wist ik wel... iets met herinneringen voor een speciaal moment. Dat heeft zich gevormd in Herinnerink.

Welkom bij Herinnerink...

Herinnerink
Mirjam Knibbe

Acupunctuur Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Storytelling Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer