Mijn kracht is healing | Kudelstaart

Mijn Kracht is Healing

Healing houdt in dat er energieen vrijkomen die de genezing activeren in wat voor vorm dan ook. In ons lichaam lopen er meridianen van de kruin tot aan onze voeten waar de energie in ons lichaam circuleert. Door ziekte wordt deze circulatie verstoort. Door healing leg ik weer verbinding in het menselijk lichaam dat er voor zorgt dat de energie weer circuleert zodat de blokkades in het lichaam worden opgeheven. Healing kan d.m.v aanraking maar dat hoeft niet altijd.

Ik laat me in dat opzicht leiden door hogere machten wat u zal voelen.

En dat samen zorgt ervoor dat er geheeld wordt en gaat worden.

Mashiro

Over Glenn | Kudelstaart

Ik ben paranormaal begaafd en kan mensen helpen genezen. Ik help mensen (die ziek zijn) van hun pijn af, haal blokkades weg en geef helder inzicht.Van jongs af ben ik helderziend en sinds 10 jaar actief bezig met mijn gave. Naast mijn baan behandel ik mensen in de avonduren. Het is bijzonder wat ik kan en mag doen. Mensen komen van heinde en verre voor heling, advies en raad. Een behandeling bij duurt ongeveer 2 uur. Door middel van gesprek, oefening en aanraking krijg je de heling die door mijn helpers worden doorgegeven.De behandelingen zijn in Kudelstaart en kosten €65. Op mijn site vind je meer informatie en kun je lezen over ervaringen van anderen in het gastenboek.


Foto 1 Glenn Foto 3 Glenn Klik om te vergroten

Healer-Paragnost
Glenn


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer