Hypnose en hypnotherapie | Hoofddorp

SvRHypnose is een praktijk voor hypnose en hypnotherapie. Het menselijk brein bestaat, kort gezegd, uit twee delen: het bewustzijn en het onderbewustijn. Door middel van hypnose kun je in het onderbewustzijn veranderingen maken. Je kunt het zien als een computer die je herprogrammeert. Je kunt door middel van hypnose bijvoorbeeld makkelijker stoppen met roken. Maar ook angsten, fobieën, gewoontes als nagelbijten kunnen aangepakt worden. Daarnaast bied ik ook de virtuele maagband aan. Dit is een pakket van 5 sessies waar doelgericht wordt gewerkt aan gewichtsverlies.

Van te voren hebben we altijd een uitgebreid intakegesprek. Hierbij bespreken we waarvoor u komt en wat u wilt dat eraan gedaan wordt. Hierbij blijven altijd alle gegevens en informatie vertrouwelijk. Het aantal sessie dat nodig is, verschilt per persoon. Meestal is dit tussen de 1 en 5 sessies.

Over Saskia van Ringelesteijn | Hoofddorp

Mijn naam is Saskia van Ringelesteijn. Ik ben getrouwd en heb 2 prachtige dochters. In 2016 heb ik zelf een hypnosebehandeling ondergaan, omdat ik van een gewoonte af wilde. Dit vond ik ontzettend goed werken en ik raakte erg enthousiast over hypnose. Hoe meer ik erover las, hoe meer ik wilde weten. Misschien herken je het wel, iets roept je, dit moet je doen. Dat had ik met hypnose. Een maand na mijn eigen sessie ben ik begonnen aan een opleiding allround hypnotherapeut. Daarna heb ik verschillende cursussen gevolgd om mij verder te bekwamen in hypnose en hypnotherapie. Dit zijn: kinderhypnose, virtuele maagband, energetische regressie. Na de vele sessies met mensen ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden. Het is fascinerend om te merken wat het brein kan doen en wat hypnose tot stand kan brengen. 

 

 


Foto 1 Saskia van Ringelesteijn Foto 2 Saskia van Ringelesteijn Klik om te vergroten

SvRHypnose
Saskia van Ringelesteijn


Professionals in de categorie Hypnotherapie

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!