Puur in balans, praktijk voor Yoga, coaching en heling | Hoofddorp

Vanuit dit bewustzijn gaan we een stap maken om het verschil te ervaren tussen de "ziener" en het "geziene". De "ziener" ook wel "waarnemend bewustzijn" genoemd kijkt op afstand naar gedachten, gevoelens, emoties en overtuigingen. Tijdens de lessen ervaren we dat een gedachte, een idee en zelfs een gevoel of emotie net zo veranderlijk is als de golven van de zee. Het bewustzijn dat de verandering waarneemt echter niet.

Wat de aanpak van Puur in balans uniek maakt is dat de diverse inzichten uit de yoga vertaald worden naar de dagelijkse praktijk om de energie stromen in jouw lichaam te optimaliseren. Wat resulteert in rust, ruimte en harmonie. In de groepslessen van Puur in Balans ligt de nadruk op het fysieke aspect uit de Hatha Yoga, de asana’s. De andere elementen uit de Yoga traditie, worden verwerkt in de ontspanningsoefeningen en visualisaties. Bij aanvang van de les starten we altijd met een bewustwordingsoefening. Daarna volgt een warming-up en diverse asana’s gericht op kracht, souplesse, evenwicht en concentratie. De les wordt altijd afgesloten met een ontspanningsoefening en visualisatie. 

Naast de yoga lessen biedt Jeaniëlle in haar coaching en training sessies, diverse tools en inzichten om jouw Zelfbewustzijn te ontwikkelen, waardoor je ook in stress situaties beter bewust kan blijven van jezelf en jouw patronen. Vanuit deze rust en ruimte leer je doeltreffend te handelen.  

Puur in Balans verzorgt lessen voor volwassenen, kinderen en tieners en gebruikt de elementen uit de Yoga filosofie in haar individuele coaching en trainingen.

Over Jeaniëlle van van Osnabrugge | Hoofddorp

Mijn ontdekkingsreis startte in mijn kindertijd en kwam na de geboorte van mijn oudste zoon in een stroomversnelling. Na jaren in de commerciële dienstverlening gewerkt te hebben leek ik mijn pad gevonden te hebben toen ik de kinderyoga docente opleiding bij Dolfijn Wellness ging volgen. Het kind in mij kreeg eindelijk weer de ruimte en de ene ontmoeting op de andere volgde. De basis voor mijn liefde voor het Yoga pad was gelegd. Inmiddels heb ik mijn kennis uitgebreid met de Raja Yoga opleiding in Ilpendam. Meester Aijita heeft mij de kracht van spelen en geweldloosheid geleerd. Tevens streef ik er naar om zoveel mogelijk te leven vanuit een 'klik'.

Mijn droom: Ik zie een wereld voor me waarin we terugkeren naar onze kern. Een plek van waaruit jouw licht mag stralen. Ik wil hier een bijdrage aan leveren door mensen op een liefdevolle, accepterende en zachte manier naar een ander niveau van bewustzijn te begeleiden. Een plek waar wij ervaren dat we HEEL zijn.Dit doe ik door aandachtig aanwezig te zijn en in te voelen hoe oude patronen en verdedigingsmechanisme los gelaten kunnen worden en het pad naar heelheid zichtbaar wordt. Ik begeleid mensen in hun proces om te leven vanuit rust, compassie en harmonie in plaats van angst en beperking. Mijn droom is om met elkaar een mooiere wereld te creëren. Een wereld waar groot en klein, mens en dier vanuit hun eigen unieke gaven hun bijdrage mogen leveren aan het grotere geheel.


Foto 1 Jeaniëlle van van Osnabrugge Foto 2 Jeaniëlle van van Osnabrugge Klik om te vergroten

Puur in Balans, praktijk voor persoonlijke groei
Jeaniëlle van van Osnabrugge


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer