De Tao van Levendige Relaties | Haarlem

Wij, Marja en René, organiseren regelmatig met veel plezier workshops en cursussen "De Tao van Levendige Relaties".

Een workshop voor geliefden die hun relatie willen vernieuwen, verdiepen en samen plezier willen hebben.
Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Ons motto is: “Daar waar liefde woont is altijd ruimte over”

Op deze dag maken we gebruik van een methodische structuur en speelse oefeningen die helpen de relatie vrolijker, vitaler en eerlijker te maken. We werken met de innerlijke glimlach, verkennen van elkaars familieveld m.b.v. opstellingen, het Kaizen principe, subtiele aanrakingen, verfijnen van gevoeligheid voor eigen en elkaars seksuele energie. We gebruiken prikkelende duo yoga-, dialoog- en ontspanningsoefeningen. Je geniet van elkaars gezelschap en gaat naar huis met direct toepasbare inzichten.

Praktische gegevens:
- Maximaal 7 stellen
- Mooie ruimte centrum Haarlem
- Wij maken lekkere vegetarische soep, graag eigen brood o.i.d. meenemen
- Kosten: 175 euro (incl btw) per stel
- Tijd: 14:00 - 22.00 uur
- Aanmelden en informatie kan via mail of telefonisch.

René & Marja

Over Marja Tol | Haarlem

Binnen de praktijk "De Tao van Levendige Relaties" geven mijn man René en ik regelmatig workshops en sinds 2007 coachen we stellen individueel.
De workshops zijn voor geliefden die hun relatie willen vernieuwen, verdiepen en samen plezier willen hebben.
Meer informatie op de websites joyconsult en levendige relaties.

Drs. René Tol (1954) is yogaleraar en bedrijfsadviseur. Hij begon met yoga in 1968, startte als professioneel yogaleraar in 1978 en als tantra leraar in 1998. Naast yoga en tantra heeft hij een praktijk als organisatie adviseur en management consultant.Drs. Marja Tol (1954) is pedagoge en systemisch en relatie coach. Vanuit haar praktijk Joy Consult geeft zij o.a. Energy Healings, de cursus Creatief Visualiseren en individuele coaching bij veranderingsprocessen.
Zij beoefent sinds jaar en dag yoga, meditatie en healing tao.

René en Marja zijn getrouwd sinds 1986 en hebben meer dan 35 jaar ervaring in werken met groepen en individuele coaching. Veel trainingen zijn gevolgd op het gebied van yoga, lichaamswerk, healing tao, systemisch werk en tantra. “Dit heeft ons huwelijk veranderd in een intieme relatie waarin we ons gelijkwaardig, krachtig en kwetsbaar opstellen. Onze relatie is een voortdurende bron van geluk, humor en leren. We ervaren een intense verbinding door onze gezamenlijke beoefening op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo”.

Hartelijke groet René en Marja

Levendige Relaties
Marja Tol

Acupunctuur Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Storytelling Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer