Journalist en schrijver van waargebeurde sprookjes | Hoofddorp

Ik stel vragen, zoek woorden en geef zin aan alles wat er om ons heen gebeurt. Verhalende journalistiek met een sprankje magie, zoals ik de wereld het liefste zie. Ik maak je bewust van je eigen pracht en kracht, met dieren als inspirerende spiegel.

 

Wil jij de band met jouw (huis)dier verder verdiepen? Laat je verrassen!

Net als mensen hebben ook dieren een interessant verhaal. Als dierentolk heb ik er al honderden mogen optekenen.

Deze ‘interviews’ verlopen natuurlijk anders dan de gesprekken van mens tot mens. In stilte. Intuïtief. Wonderbaarlijk.

Aan de hand van een foto beschrijf ik een ontmoeting met jouw dier. Een op een, dus uniek en heel persoonlijk. Je kunt vooraf een vraag of thema inbrengen, maar je mag het ook vrij laten.

Voor mij voelt het als diepzeeduiken: ik ga de diepte in, begeef me in een andere wereld en kom met de mooiste schatten weer boven. In vertrouwen, voor jou.

Iedereen is de hoofdpersoon in zijn of haar eigen verhaal. Jij, ik, wij allemaal. Ik kijk en luister met liefdevolle fascinatie en zie een extra laag die jou misschien ontgaat, maar die jou juist zo waardevol maakt.

 

Mag ik jouw sprookje schrijven?

Al het moois wat ik in ontmoetingen en gesprekken van je hoor en zie, verwerk ik tot een waargebeurd sprookje, waarin jij de hoofdrol speelt.  Jouw verhaal, met een magische twist. Laat de wereld zien wie jij bent en waar jij voor staat! Of houd het lekker voor jezelf om van te genieten. Ook heel mooi om cadeau te geven aan iemand die wel wat positieve aandacht kan gebruiken.

Ik schrijf mijn waargebeurde sprookjes voor zowel particulieren als organisaties en ik werk hierbij samen met verschillende illustratoren. Zodat het resultaat echt passend is.

Over Ineke van Lier | Hoofddorp

Hou jij van mensen en dieren, van het leven ontdekken en van lezen en schrijven? En ben je dol op wonders, verrassingen en mooie plaatjes? Ik ook!

Naast mijn werk als journalist voor tijdschriften, maak ik bijenwastekeningen en collages, ik schrijf spiegelbrieven en fungeer als tolk voor dieren. Voor mezelf en ook in opdracht.

Wat ik kan, zet ik graag in om jou te helpen. Spelenderwijs inzichten opdoen, dat is mijn ideaal.

Ineke van Lier Reading & Writing
Ineke van Lier

Acupunctuur Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Storytelling Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer