voor het versterken van je immuunsysteem en emotioneel bewustzijn.

Praktijk Wim Telgt. Allergietherapeut/Facereader
Nieuw-vennep

Met een acupunctuur behandeling kunnen we het immuunsysteem beter laten functioneren. Als het immuunsysteem verzwakt is kunnen we last krijgen van een enorme diversiteit aan klachten.

Astma, hooikoorts, voedselintolerantie, eczeem of een prikkelbare darm; het kunnen klachten zijn die op een allergie duiden. 

Allergie kàn de boosdoener zijn als iemand al lange tijd kampt met vage klachten als jeuk, misselijkheid, hoesten of vermoeidheid, waarvoor een diagnose niet te vinden is.

Het succes van de acupunctuur behandeling ligt in het weer optimaal laten functioneren van het immuunsysteem. Als het immuunsysteem verzwakt is kunnen verschillende zaken ‘een kortsluiting in het systeem’ veroorzaken met een allergische reactie als gevolg. 

De methode is volkomen pijnloos. Ik zoek, door middel van testen, welke stof/energie de allergie veroorzaakt. Gedurende 25 uur na de behandeling moet de patiënt contact met de allergie veroorzaker vermijden. Daarna is het immuunsysteem weer in balans waardoor het lichaam de ‘boosdoener’ probleemloos verdraagt.

Er is altijd een vrijblijvend gesprek mogelijk waarna u kunt beslissen of deze therapie ook voor u een oplossing voor uw klachten kan bieden.

 

Over Praktijk Wim Telgt. Allergietherapeut/Facereader

Als acupuncturist heb ik mij gespecialiseerd in Allergieën en Facereading. Met als basis mijn opleidingen tot gymnastiek leraar, fysiotherapeut,ortho-moleculair adviseur en acupuncturist heb ik met mijn specialisatie in de afgelopen 20 jaar al honderden cliënten van hun allergieën af kunnen helpen. Als DE Allergietherapeut leidt ik ook mensen op.

Als Facereader help ik mijn cliënten, met een eeuwenoude thechniek, op hun zoektocht naar de kern wie ze geworden zijn in dit leven en waar hun kracht ligt. Waar hun “ Golden Path” ligt.

Ik ben op woensdag en vrijdag werkzaam in de praktijk in Nieuw-Vennep. Ook ‘s avonds. En elke zaterdag van een even week.

Mochten er vragen zijn, aarzel vooral niet om persoonlijk contact met mij op te nemen.

Tot ziens.


Praktijk Wim Telgt. Allergietherapeut/Facereader

Wim Telgt

Westerdreef 5-2
2152 CS Nieuw-vennep

Lid van beroepsvereniging

voor het versterken van je immuunsysteem en emotioneel bewustzijn.