CVitality voor geestelijke, lichamelijke en financiële vitaliteit

CVitality
Nieuw-vennep

Goed en gezond slapen is net zo belangrijk voor lichaam en geest als gezond eten. Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteitsproducten die het dagelijkse leven veraangenamen. Dit betekent ook een goed slaapklimaat en uitgerust de dag beginnen.

Door de unieke vezel geniet je de hele nacht door van een perfect slaapklimaat, voor ieder slaaptype, anti-allergeen en snel weer schoon en droog.
De inspiratie van deze Klimawell-beddengoedproducten komt uit de luchtzuiverende en ontgiftende werking van bossen en mossen. Door verontreinigende stoffen te binden met de ontgiftende eigenschappen van Klimawell wordt het slaapklimaat verbeterd. Zo wordt de basis gelegd voor een gezonde slaapsfeer waarmee een natuurlijke omgeving wordt gecreëerd waarbinnen je perfect kunt ontspannen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat ons beddengoed het beste is dat je kunt vinden. Daarom is het een onderdeel van ons bijzondere concept dat je dit vooraf kunt uittesten. Geheel vrijblijvend. Daarnaast geven wij zelfs 3 jaar garantie op vormvastheid, functionaliteit en materiaal.
Durf je de uitdaging aan? 

In de snel groeiende markt van gezonde voeding vind je als harde kern steeds vaker termen als ecologische voeding en duurzame voedingssupplementen. Gelukkig worden we met zijn allen steeds kritischer en worden er steeds vaker vragen gesteld bij de werking van supplementen en tot welk resultaat het leidt voor een gezond leven. Ook de discussie rond GMO (genetische modificatie) speelt hierin een belangrijke rol; de wens voor duidelijkheid rondom de kwaliteit van de ingrediënten.

Wil je meer weter over hoogwaardige voedingssupplementen? Natuurlijk met zuivere ingrediënten.
Kijk op mijn website met alle informatie over deze producten.

Of misschien wil je meer weten over hoe je genoeg kunt verdienen om jouw droom waar te maken?
Kies voor de mogelijkheid voor een oriënterend gesprek en/of bedrijfspresentatie.
Van harte welkom!

Over Elvira Harder

Ik ben Elvira Harder en het is al jaren mijn wens en droom om een inspiratiebron te zijn op het gebied van vitaliteit. Vitaliteit in de betekenis van méér uit het leven halen, meer energie, positief in het leven staan en vooral de dingen doen die je leuk, belangrijk en zinvol vindt.

Hoe deze vitale levensstijl te bereiken? In 2014 leerde ik producten kennen die het mogelijk maken om gezond te slapen om vervolgens fit en vol energie de nieuwe dag te beginnen. Dit moest ik met anderen delen. Stap1....
Wat een geweldige ervaring; ook mijn start als zelfstandige. Mijn eigen werkuren bepalen en anderen te kunnen helpen op de momenten dat dat nodig is.

Het verlies van dierbaren in mijn directe omgeving zette me aan het denken over hoe nog meer een algehele gezondheid te bereiken; ook financieel. Wat als ook ik niet meer in staat ben om anderen met mijn producten blij te maken? Wat als ik niet meer in staat ben om de dingen te doen die ik wil doen? Wat als mijn opgebouwd pensioen nog verder afneemt en uiteindelijk verdwijnt?

Tijdens een fair kwam ik in gesprek met een 73-jarige vrouw; een geweldig voorbeeld van een blakende gezondheid, vol energie, en een verhaal over haar werk... 

Met trots ben ik met mijn huidige netwerkmarketing en vitaliteitsbedrijf actief binnen de nieuwe economie; focus op ons welzijn. Mijn bijdrage  aan een fit en energiek leven gekoppeld aan een gezonde financiële onafhankelijkheid. Dat wens ik ook voor jou!


CVitality

Haverstraat 44
2153 GB Nieuw-vennep

CVitality voor geestelijke, lichamelijke en financiële vitaliteit