CVitality voor totaal welzijn

CVitality
Nieuw-vennep

wil je meer energie? behoefte om jezelf verder te ontwikkelen? minder stress door ook een financiële gezondheid? Misschien denk je dat een goede gezondheid te veel gedoe is......

De basis voor een goede algehele gezondheid is vooral een gezonde leefstijl
Wanneer je een gezonde leefstijl nastreeft, loop je minder kans op het ontwikkelen van chronische ziekten als diabetes type 2, COPD, hart- en vaatziekten.
Naast voeding, minder stress, meer bewegen zijn ook de juiste voedingssupplementen en voldoende financiële zekerheid net zo belangrijk voor ons welzijn.

Missie
Onze missie is heel simpel: Samen met mijn collega's willen wij als ondernemers graag mensen inspireren om middels de juiste producten en diensten een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn en de gezondheid van jou en anderen.

In de snel groeiende markt van gezonde voeding vind je als harde kern steeds vaker termen als ecologische voeding en duurzame voedingssupplementen. Gelukkig worden we met zijn allen steeds kritischer en worden er steeds vaker vragen gesteld bij de werking van supplementen en tot welk resultaat het leidt voor een gezond leven. Wat zijn de kwaliteitscriteria? Ook de discussie rond GMO (genetische modificatie) speelt hierin een belangrijke rol; de wens voor duidelijkheid rondom de kwaliteit van de ingrediënten. We vertellen je er graag meer over.

Loop je met de gedachte om gezonder te gaan leven maar je weet niet waar of hoe te beginnen?
Wil je graag meer zekerheid op het gebied van inkomsten? 
Je bent toe aan meer persoonlijke ontwikkeling middels training, support wat je een directe en indirecte bron van inkomsten oplevert?
Kies voor de mogelijkheid voor een oriënterend gesprek en/of bedrijfspresentatie.
Je bent harte welkom!

Over CVitality

Mijn naam is  Elvira Harder, opricht van CVitality en het is al jaren mijn wens en droom om een inspiratiebron te zijn op het gebied van vitaliteit. Vitaliteit in de betekenis van méér uit het leven halen, meer energie, positief in het leven staan en vooral de dingen doen die je leuk, belangrijk en zinvol vindt.
Als OERsterk Master Leefstijlcoach heb ik me naast leefstijl verder verdiept in natuurlijk voedingssupplementen zonder synthetische additieven. Supplememten die in de topsport gebruikt worden en waarvan je direct merkt dat deze ook echt iets voor je doen.

Vanuit CVitality werken wij met een geweldig team adviseurs, ervaringsdeskundigen en een master leefstijlcoach aan een gezonde leefstijl en optimale gezondheid.

Het verlies van dierbaren in mijn directe omgeving zette me aan het denken over naast fysieke en geestelijke gezondheid hoe nog verder een algehele gezondheid te kunnen bereiken; ook financieel. Wat als ik niet meer in staat ben om de dingen te doen die ik wil doen? Wat als mijn opgebouwd pensioen nog verder afneemt en uiteindelijk verdwijnt? Hoe kan ik daar ook een ander mee helpen?

Daarover kwam ik in gesprek met een 73-jarige vrouw; een geweldig voorbeeld van een blakende gezondheid, vol energie, en een verhaal. 
Resultaat? Financiële gezondheid voor mezelf en ook voor jou als je dat wilt. Een (extra) bron van inkomsten, Corona-proof (327% groei in 2020).
Onze bijdrage aan een fit en energiek leven gekoppeld aan een gezonde financiële onafhankelijkheid. 

Dat wens ik ook voor jou!


CVitality

Haverstraat 44
2153 GB Nieuw-vennep

CVitality voor totaal welzijn