Leefstijl Coach voor meer energie!: Mindset - Voeding - Ontspanning

Innerlijke Roadtrip
Abbenes

Ervaar jij ook zo’n gebrek aan energie? Moe bij het opstaan, je zit niet lekker in je vel en je verzamelt iedere dag weer moed om beter voor jezelf te zorgen. Je hebt al van alles geprobeerd en begin je langzaamaan het vertrouwen te verliezen?

Ervaar jij ook zo’n gebrek aan energie? Moe bij het opstaan, je zit niet lekker in je vel, je voelt hier en daar een pijntje en je verzamelt iedere dag weer moed om beter voor jezelf te zorgen. Heb je zonder succes al van alles geprobeerd en begin je langzaamaan het vertrouwen te verliezen? 

Neem dan nu je gezondheid in eigen hand. Om nu eindelijk echt het resultaat te krijgen wat jij wilt is het belangrijk dat je op 3 punten met je gezondheid aan de slag gaat: voeding, ontspanning en positieve gedachten. Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen en hoe jij met een aantal simpele en makkelijke stappen aan je gezondheid kan werken? Kennismaken kan altijd en ik deel ook elke maand een aantal gratis adviessessies uit.

Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn om de kwaliteit van je leven te verbeteren door een betere voeding en leefstijl. Je moet alleen wel weten hoe. Het is een innerlijke reis die je aangaat naar jouw gezonde en energieke leefstijl. Ga mee op jouw Innerlijke Roadtrip naar méér energie en vitaliteit!

Met mijn kennis, enthousiasme en liefdevolle aandacht begeleid ik je om jouw levensenergie terug te vinden.

Liefs Laura

Over Laura Verweij

Al jarenlang heb ik een enorme passie voor voeding en gezondheid. Ik had zelf veel last van hoofdpijn, vermoeidheid, zat niet lekker in m'n vel, altijd last van m'n darmen, prikkelbaar en weinig tot geen energie. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar mijn optimale gezondheid en hoe gaaf is het dan dat je je klachten onder controle krijgt of dat ze zelfs verdwijnen terwijl ik in mijn zoektocht bij m’n huisarts al die jaren niet verder kwam. Ik blijf het mega interessant vinden wat de kracht van juiste voeding is. Voor mij is dat plantaardige voeding. Ik ben ervan overtuigd dat we onze gezondheid voor een groot deel in eigen hand hebben. Geef je lichaam en geest wat het nodig heeft, want je lichaam heeft een enorm groot zelfherstellend vermogen. Ik heb diverse opleidingen afgerond waaronder voedingsdeskundige, orthomoleculair voedingsadviseur en visie- en coachtraining. Daarnaast ben ik me steeds verder gaan verdiepen d.m.v. scholing en cursussen in persoonlijke ontwikkeling en het trainen van je mindset. Tijdens deze jaren ben ik er ook achterkomen, hoe belangrijk het is om lichaam en geest samen te laten werken. Als je alleen maar bezig bent in je hoofd en je lijf gaat hier niet in mee, raak je uit balans. 

Leuk om je te ontmoeten!


Innerlijke Roadtrip

Dr. Heijelaan, 11
2157 NH Abbenes

Leefstijl Coach voor meer energie!: Mindset - Voeding - Ontspanning