Geldzorgnet werkt samen aan financiele rust | Amsterdam

Hoe herkent een werkgever financiële stress van een werknemer?
Welke signalen zijn een indicatie van financiele problemen?
Dit herkent de werkgever meestal bij loonbeslag, diefstal, toename van kort verzuim, verzoek om een voorschot op salaris.
Jaarprogramma op maat
Het traject van budgetcoaching / training financiele fitheid duurt bij Geldzorgnet een jaar. Deze periode is nodig om het financiële gedrag van de werknemer goed te inventariseren en te begrijpen. Hierbij komen onder andere aan de orde: houding tot geld, gevoel voor status, kennis en interesse in uw administratie, uitgavenpatroon, schulden, impulsaankopen, spaargedrag, verslaving / verkwisting, aflossen hypotheek et cetera. De budgetcoach inventariseert, brengt de valkuilen in kaart en maakt deze zichtbaar aan de werknemer. Met hulp van de financieel professional krijgen en behouden zij hun financiën op orde.
De schulden worden afgelost en zij gaan beter sparen.
De financieel adviseur inventariseert het werknemerspensioen en andere arbeidsvoorwaarden, De financieel adviseur vergelijkt deze met de privéverzekeringen en maakt een financieel plan. Hierin komt ook de hypotheek en het spaargeld aan de orde. 
Life events waar werknemers mee te maken krijgen zijn; bijna met pensioen, kinderen, huis kopen, overlijden gezinslid, samenwonen of trouwen, scheiding en andere. Geldzorgnet biedt werknemers (tijdelijk) inkomensbeheer, zodra zij door een life-event niet goed in staat zijn de financiën goed te organiseren.
De missie van Geldzorgnet; Een plezieriger leven zonder financiële stress voor werknemers. En een flinke kostenbesparing voor de werkgever. 


 

Over Philip Knijff en Sandra Lanser | Amsterdam

Wij, Sandra Lanser en Philip Knijff, vormen het bestuur van stichting Geldzorgnet. Wij hebben elkaar leren kennen door een bijeenkomst georganiseerd door het voormalig bestuur van Geldzorgnet.
Ik Sandra Lanser ben moeder van drie kinderen en heb jarenlange ervaring op het gebied van financiële administratie, bewindvoering en persoonsgebonden budget. Vanuit een werkloze situatie ben ik een eigen bedrijf begonnen als budgetcoach en counselingcoach. Ook doe ik vrijwilligerswerk bij Home-Start. Tijdelijk ondersteuning bieden bij gezinnen. Luisteren, de ouder helpen met opvoedingsvragen en opbouwen van sociale contacten.
Philip Knijff is een gediplomeerd financieel adviseur. Geeft inzicht in financiele risico's en geeft integraal financieel advies voor de lange termijn. De aflossingsvrije hypotheek, de woekerpolis en uw pensioen zijn drie grote financiële risico's waarvoor de overheid aandacht vraagt.
Philip houd van klassieke muziek en bevind zich dan ook regelmatig in het concert gebouw.
Wij willen graag het taboe op het hebben van financiele problemen doorbreken en bespreekbaar maken. Het geeft voldoening om iemand weer met plezier in het leven te zien staan, zonder financiële stress.

Agenda Geldzorgnet


Foto 2 Philip Knijff en Sandra Lanser Foto 1 Philip Knijff en Sandra Lanser Klik om te vergroten

Geldzorgnet
Philip Knijff en Sandra Lanser

Bewust Haarlemmermeer
Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer