Bewustzijnscentrum in Rijsenhout | Rijsenhout

Heb jij nu ook een leuke activiteit die past bij de praktijk? Jouw activiteit heeft bijvoorbeeld te maken met spirituele groei, of persoonlijke ontwikkeling?

Dan kun je de praktijk huren per dagdeel voor €45,- van maandag tot en met vrijdag.

Dagindeling: s’morgens van 9:00 uur tot 12:00 uur - s’middags van 13:00 uur tot 16:00 uur en s’avonds van 19:00 uur tot 22:00 uur.

 

De luxe ingerichte ruimte is ongeveer 50 vierkante meter met volop zon en daglicht en de praktijk heeft een aparte ingang, prachtig luxe toilet en kitchenette.

Er zijn 20 luxe stoelen aanwezig, 3 tafels, één grote koffietafel en twee kleinere. De grote tafel staat op wieltjes zodat die makkelijk aan de kant kan worden geschoven.

Ook kun je gebruik maken van de Apple-tv voor je zelfgemaakte presentatie.

Er is voldoende ruimte voor het gratis parkeren van auto’s op het terrein.

 

In het centrum worden al vele activiteiten gegeven, het is dus ook makkelijker gelijkgestemde klanten aan te trekken. Wij maken ook voor een kleine vergoeding extra reclame op onze website.

 

Medio 2019 zal er ook een behandelkamer worden toegevoegd aan het geheel met dezelfde luxe afwerking. Deze ruimte kan ook per dagdeel worden verhuurd.

Over Hellen Van Rooijen | Rijsenhout

Mijn naam is Hellen van Rooijen.

Ik help mensen met persoonlijke ontwikkeling met behulp van de WET VAN AANTREKKING. Met je gedachten, woorden en gevoelens creëer jij je leven. Door deze wet zal je alles wat daarmee resoneert automatisch aantrekken. Pas de wet bewust toe en je kunt alles aantrekken wat jij graag wilt!

Ik ben ondertussen ervaringsexpert en LEEF de wet van aantrekking die ik heb leren kennen toen ik zelf in een burnout zat. Ik vind het heerlijk om mensen bewuster te maken en ze inzichten te geven waar ze letterlijk hun leven mee veranderen. Alles valt en staat bij de manier waarop JIJ dingen beleeft en daar schep jij je realiteit mee. Ik help je graag om je bewustzijn te verhogen zodat jij vrijer en blijer van het leven kunt genieten!

Daarbij verdiep ik me steeds meer in de zielsoorzaken van ziekte. Hoe en waarom ontstaat ziekte in ons lichaam? Fascinerend om te ontdekken dat dit geheel volgens logische natuurwetten geregeld is! Totale logika die indruist tegen alles wat we tot nu toe in onze westerse wereld hebben gehoord en aangenomen. Mijn natuurlijke vertrouwen in het universum en mijn lichaam is daardoor enorm gegroeid! Angst voor ziekte verdwijnt op het moment dat je precies weet wat er gebeurt in je lichaam, je zelf je ziekteverloop kunt monitoren en zelfs kunt uitrekenen wanneer je weer totaal gezond bent.

Ik voel het als mijn missie om dit bekender te maken en mensen gelukkiger te laten ZIJN.


Foto 9 Hellen Van Rooijen Foto 7 Hellen Van Rooijen Klik om te vergroten

Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum
Hellen Van Rooijen


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer