Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01mrt 2022
Opleiding tot Luisterkindwerker (diverse dagen | e-learning en op locatie) hele jaar GELDIG

Be-OKé
Nieuw-vennep

Wil jij: - jezelf verder ontwikkelen? - mensen die vastlopen verder kunnen helpen? - niet gebonden zijn aan 9:00 tot 17:00 werktijden? - vanuit je eigen huis werken? Dan is de Opleiding tot Luisterkindwerker misschien wel iets voor jou!

Een afstemming is een gesprek op zielsniveau. Je stemt af op de energie van degene voor wie de aanvraag is gedaan. Dit is alsof je een gewoon gesprek met iemand voert, alleen is deze persoon niet bij jou aanwezig in de kamer. Hij of zij kan op school zitten, aan het werk zijn of elders in de wereld op vakantie. Het maakt eigenlijk niet uit. En dat is ook fijn, want er zijn letterlijk en figuurlijk geen grenzen en reistijden mee gemoeid.

Zo’n 600 mensen hebben inmiddels deze opleiding gevolgd in de afgelopen 7 jaar. Ze zijn werkaam in 10 verschillenden landen. Er zijn al duizenden afstemmingen gemaakt en de aanvragen komen uit meer dan 35 landen. Er ligt dus letterlijk een wereld vol kansen voor je open!

Ik ben blij nu te kunnen aankondigen dat je ook al vanaf januari kan starten met de e-learning opleiding.

Een gloednieuw ontwikkelde vorm waarbij de kern van de opleiding hetzelfde is, maar de vorm gewijzigd. Je krijgt hierbij nog steeds les van mij, alleen in deze vorm online. Daarnaast heb je toegang tot een platform waarin je alle lesmateriaal en opdrachten kunt vinden voor verdere thuisstudie.

Je kunt nu dus kiezen tussen “live” en “e-learning”. Voor elk wat wils!

Informatie

01 mrt 2022 t/m 31 dec 2021 | E-learning of op locatie (diverse data, zie website)
09.00 - 13.00
1.525,0 BTW-vrij
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

E-learning (combinatie online les en e-learning platform)

2152SG Nieuw-vennep

Opleiding tot Luisterkindwerker (diverse dagen | e-learning en op locatie) hele jaar GELDIG