Wie zijn we

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Haarlemmermeer is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, ontspanning, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Haarlemmermeer die je verder kan helpen.

Coördinator

Coördinator

Per 15 september 2020 ben ik, Monique-Cécile Roelandt gestart als coördinator van Bewust Haarlemmermeer. 

Vanaf het begin dat Bewust Haarlemmermeer is gestart ben ik aangesloten bij dit bewuste netwerk.

Bewuster leven, persoonlijke groei en vooral ook samenwerken zijn voor mij belangrijk.
Wat je wilt aanbieden aan een ander mag je zelf ook voorleven.
Met diverse coaches ben ik gaan samenwerken want samen kunnen we meer betekenen voor mensen dan ieder voor zich. Durven doorsturen als iets niet je expertise is en vertrouwen op de ander dat die dat ook doet. Dat vind ik ook zo fijn aan een netwerk. Toen de kans kwam om de coördinator op te volgen heb ik deze dan ook aangegrepen.

Het is mijn doel om alles wat zich binnen de Haarlemmermeer afspeelt op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor alle Haarlemmermeerders, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker wordt dan ooit.

Dit netwerk heeft een enorme potentie. Ik hoop dat zoveel mogelijk professionals en organisaties meedoen en dat we met elkaar zorgen voor een nieuwe dimensie in de Haarlemmermeer.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!