Privacy statement

Bewust Haarlemmermeer verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlemmermeer wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlemmermeer werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlemmermeer (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlemmermeer / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlemmermeer?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlemmermeer verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlemmermeer verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlemmermeer. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlemmermeer, kan Bewust Haarlemmermeer aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlemmermeer verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlemmermeer verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlemmermeer gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlemmermeer slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlemmermeer verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlemmermeer blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlemmermeer het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlemmermeer onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlemmermeer gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlemmermeer vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlemmermeer. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlemmermeer niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlemmermeer heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlemmermeer en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlemmermeer is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlemmermeer behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlemmermeer, gevestigd in Haarlemmermeer en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Haarlemmermeer

Onze Professionals

Dennis Kivit

Muziek, Klank en Stemexpressie
Meditatieconcerten en stembevrijding (aka zangles)

Zen met Den
Dennis Kivit
Hoofddorp

Peter Pirson

Winkels
Uw biologische winkel in Hoofddorp

Ekoplaza Hoofddorp
Peter Pirson
HOOFDDORP

Marieke Brown

Eten & Drinken
Zeewier - eten en weten

St Zeewierwijzer
Marieke Brown
Hoofddorp

Voetzorg & Voetreflexologie
Praktijk voor Voetreflexologie

Hands 2 Happiness
Hermi Wennink
Nieuw-vennep

Communicatie en presentatie
Computers en techniek een probleem? Ik help jou je rust weer te vinden!

Thanks2Hans / thx2hns
Hans van Tol
Nieuw-Vennep

Natuurgeneeskunde
BACK 2 earth - vitaal, gegrond & kern-gezond

Back 2 Earth
Chrissie van Haeringen
Nieuw-vennep

Coaching - Lifecoaching
Mooi van binnen Mooi van buiten :leefstijl inspiratie van bewustwording,ademhaling,beweging,voeding

Naturel Body Coaching
Monique-Cécile Roelandt
Nieuw Vennep

Voedingsadvies & Coaching
Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl?

Voedingscoach Lisanne
Lisanne van Beelen
Beinsdorp

Coaching - Lifecoaching
Puur in balans, praktijk voor Yoga, coaching en heling

Puur in Balans, praktijk voor persoonlijke groei
Jeaniëlle van van Osnabrugge
Hoofddorp

Muziek, Klank en Stemexpressie
Klank concerten, energetische Resonantie Healing, Musicus, Zangcoach, Ohmpunctuur

Thomas Kwakernaat
Badhoevedorp

Stressmanagement
Burn-out specialist

Better Lifestyle
Judith Hagelen
Hoofddorp

Yoga
Yoga Heemstede

Sandrasana
Sandra Diependaal
Heemstede

Verhuur Accommodaties
Villa Vijf33

Villa Vijf33
Mia Macke
Vijfhuizen

Healing en reading
transformerende energie healing

Bron van Vreugde
Hannahma Keur
Hoofddorp

Coaching - Diverse Coaching
Ik help je graag beter te worden

Be-OKé | Word beter
Agnita Bok
Nieuw-vennep

Yoga
Sivananda Yoga. Reiki cursussen. Massages. Klankschalen Ontspanningen & Mantra zingen.

Sharonna Yoga
Sharonna van Waveren
Hoofddorp

Acupunctuur
voor het versterken van je immuunsysteem en emotioneel bewustzijn.

Praktijk Wim Telgt. Allergietherapeut/Facereader
Wim Telgt
Nieuw-vennep

Massage
Massagetherapie & massageworkshops

Bon Balans Massagetherapie
Bernadette Bon
Nieuw Vennep

Yoga
Yogaschool ANITYA yoga

ANITYA YOGA
Tanja van Veen
Nieuw Vennep

Land- en Tuinbouw
Landgoed de Olmenhorst

Landgoed de Olmenhorst
Malou Hamers
Lisserbroek

Verzorgingsprodukten
Natuurlijke verzorging van body, mind, soul en huis met Essentiële Oliën

Oiled by Nature
Daniëlle & Ed Slingerland
Hoofddorp

Meditatie
Meditatieconcerten

Zen met Den
Dennis Kivit
Hoofddorp

Voedingsadvies & Coaching
Afvallen met een holistische aanpak

Bewust Sterk
Ellen Sterk
Hoofddorp

Coaching - Wandelcoaching
Coaching in Green, Praktijk voor Outdoor Lifecoaching & Wandelcoaching

Coaching in Green
Ester Saelman
Hoofddorp

Ademtherapie
Buteyko-ademtherapie voor een betere gezondheid

Buteyko-cursus.nl
Lisa Suurland
Hoofddorp

Coaching - Diverse Coaching
Coaching, Yoga en en Re-integratiebegeleiding

Scalare
Tanja van Veen
Nieuw Vennep

Yoga
Mijn yoga stijl is puur, eerlijk en in alle vrijheid.

Stoked About Yoga
Lynet Vink
Hoofddorp

Voedingsadvies & Coaching
Sportdietist Indra

Indra Praktijk voor dieetadvies
Indra Jhingoeri
Hoofddorp

Hypnotherapie
Klinische hypnose bij pijn, angst en stress

Hypnoconsult
Lisa Suurland
Hoofddorp

Voedingsadvies & Coaching
Leefstijltherapie

Better Lifestyle
Judith Hagelen
Hoofddorp

Natuurgeneeskunde
S. Terol, arts / natuurgeneeskunde

Huisarts-Vijfhuizen
Sarah Terol
Vijfhuizen

Energetisch werk
Verdermetjeleven

Verdermetjeleven
Annemarie Dees
Hoofddorp

Mindfulness & Compassie
Coachingstrajecten, trainingen, workshops en wekelijkse lessen

Welzijn in Beweging
Annette van Duijvenbode
Hoofddorp

Energetisch werk
Access Bars® en Reiki

Bewust Sterk
Ellen Sterk
Hoofddorp

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren

Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren
Karin van Kouteren
Hoofddorp

Kristallen en (Edel)stenen
Praktijk voor Edelsteentherapie en Coaching

Kristalhelder.org
Else van Aken
HAARLEM

Coaching - Lifecoaching
wet van aantrekking coach

Natuurlijk vertrouwen / Spiritueel lifecoach
Hellen Van Rooijen
Rijsenhout

Coaching - Lifecoaching
Meditatiecoach | Meditatie & Mindfulness | Coaching | Reading & Healing | Medium

Meditatiecoach
Selma Oppedijk
Nieuw vennep

Eten & Drinken
Ons terras is geopend voor een (h)eerlijk kopje koffie met appeltaart

Landgoed de Olmenhorst
Malou Hamers
Lisserbroek

Verhuur Accommodaties
Bewustzijnscentrum in Rijsenhout

Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum
Hellen Van Rooijen
Rijsenhout

Coaching - Lifecoaching
Stresscoaching & leefstijlbegeleiding

YEP! lifecoaching
Yolanda Janssen
Nieuw Vennep

Energetisch werk
Klankschalen en Reiki

Healing-Hands.nu
Marco Bakker
Hoofddorp

Voetzorg & Voetreflexologie
Balans in lichaam en je leven via voetreflexologie

Voetreflexpraktijk Hoofddorp
Marga Klaphake
Hoofddorp

Communicatie en presentatie
Laat zien dat jij expert bent - deel je passie ook via Social media

Trudy Pannekeet - Social Media Marketing Adviseur
Trudy Pannekeet
Nieuw-vennep

Financiële dienstverlening
Geldzorgnet werkt samen aan financiele rust

Geldzorgnet
Philip Knijff en Sandra Lanser
Amsterdam

Orthomoleculaire therapie
Inzicht in je gezondheid

Grandia Health Support
Sonja Grandia
Nieuw-vennep

Healing en reading
Mijn kracht is healing

Healer-Paragnost
Glenn
Kudelstaart

Familie- en systeemopstellingen
Constellations at work - Familieopstellingen

Constellations at work
Mia Macke
Vijfhuizen

Massage
Ontspannings massage met etherische oliën van Young Living

Lifestyle Anja
Anja Adriaansen
Hoofddorp

Healing en reading
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Praktijk Petra Weel
Petra Weel
Hoofddorp

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer