Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27okt 2023
Een intuïtieve kijk op je bedrijf, workshop voor ondernemers

Constellations at work
Vijfhuizen

Een intuïtieve kijk op je bedrijf, workshop voor ondernemers In deze workshop bied ik je de mogelijkheid om op een intuïtieve, speelse manier naar verschillende aspecten van je bedrijf te kijken en hoe die zich tot elkaar verhouden.

Een intuïtieve kijk op je bedrijf, workshop voor ondernemers

Ik bied je de mogelijkheid om op een intuïtieve, speelse manier naar verschillende aspecten van je bedrijf te kijken en hoe die zich tot elkaar verhouden.

Maak je je zorgen of je bedrijf wel genoeg klanten aantrekt en of je het financieel wel zult redden? Ben je bang dat je niet goed genoeg bent?

We gaan terug naar de basis, de inspiratie waarmee je je bedrijf bent gestart. Ik benoem verschillende elementen van een bedrijf en nodig je uit om die voor jouw bedrijf zichtbaar te maken met voorwerpen uit mijn “rariteitenkabinet”. Stap voor stap voeg je elementen toe.

We houden verschillende rondes waarin je aan elkaar kunt laten zien wat je uitgezocht hebt en hoe de elementen zich tot elkaar verhouden. Het is heel inspirerend om ook de opstellingen van de andere deelnemers te zien en aan elkaar te vertellen wat je ervaart. Ik stel vragen, geef feedback en suggesties. Er kunnen gaandeweg verschuivingen in de verhoudingen tussen de verschillende aspecten van je bedrijf in je opstelling plaatsvinden. Dat gebeurt gevoelsmatig, je hoofd hoeft zich er niet mee te bemoeien.

Resultaat is dat je weer meer of opnieuw of anders in contact komt met dat waar waar je voldoening uit haalt.

Heerlijk om mee te nemen en het door je heen te laten gaan  zonder dat je er meteen iets mee moet. Het wordt vanzelf duidelijk.

Kosten: 40 euro

Meer informatie en aanmelden bij Mia Macke, / 34017341

Informatie

27 okt 2023
14.30 - 17.00
40,00
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg 533
2141 AK Vijfhuizen

Contact

Een intuïtieve kijk op je bedrijf, workshop voor ondernemers