Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02okt 2023
Psychedelic Breath® Ademsessie

Sharonna Yoga
Hoofddorp

Ademwerk brengt je diep in ontspanning, het haalt je uit de gedachten en in het voelen. Door het bewuste verbonden ademen geef je jezelf meer lucht en ruimte om spanning en blokkades in het lichaam te doorvoelen zodat je lichter mag worden.

Maandag 2 oktober organiseer ik een Ademcirkel. Dit keer doen we een Psychedelic Breath® ademsessie.

De Psychedelic Breath® ademsessie is een methode die ik zelf heel graag toepas en voor mezelf doe. Het een bijzondere en effectieve manier om diep in contact met je lichaam te komen, spanning los te laten en jezelf energetisch op te laden. Ik wil deze techniek graag met je delen en hem je laten ervaren. 

‘Tijdens een Psychedelic Breath® ademsessie word je meegenomen op een innerlijke reis via een combinatie van ademwerk en muziek. Je ademt in verschillende rondes. De rondes duren een aantal minuten, gevolgd door ademretenties (vasthouden van de adem). De ademtechniek in combinatie met de muziek versterkt de intensiteit. Dankzij het doen van breathwork op deze specifieke muziek kun je in een diepe meditatieve trance-staat komen. Je kunt hierdoor emoties doorvoelen en loslaten, inzichten ontvangen en patronen doorbreken’.

Ademwerk brengt je diep in ontspanning en in contact met je lichaam. Het haalt je uit de gedachten en in het voelen. 

Adem jezelf vrij en open!
 

Informatie

02 okt 2023
19.30 - 21.30
35,00

Waar?

Sharonna Yoga OBS 'de Optimist"
Deltaweg 109
2134 XS Hoofddorp

Contact

Psychedelic Breath® Ademsessie