Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16feb 2024
Soundhealing

Sharonna Yoga
Hoofddorp

Vrijdag 16 februari is er een muzikale avond waarbij we de diepe ontspannende en helende werking van o.a. de klankschalen gaan ervaren. Een bijzondere avond om even helemaal bij jezelf te komen, lichaam en geest te ontladen, herstellen en resetten

Vrijdag 16 februari is er een Soundhealing in Hoofddorp. Een muzikale avond om even helemaal te ontspannen en opgeladen het weekend in te gaan. De klanken van de bijzondere instrumenten nemen je mee op reis in je lichaam en de herinneringen opgeslagen in je lichaam. 

Laat de frequenties van de verschillende klanken en zang in je resoneren en ervaar de helende, ontspannende werking van de Soundhealing.

We beginnen met enkele rustige, meditatieve yoga oefeningen. Zingen een mantra en daarna gaan we liggen voor een diepe en lange ontspanning. Als je wilt zal je worden aangeraakt door helende reiki handjes.

Na afloop is er thee met wat lekkers. 

"Sharonne heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, klankbuizen, monochord, chimes, rainstick, oceandrum, sjamanandrum, sansula, mondharp, bellen, koshi's en meer. Ze speelt mantra's op het harmonium en ukelele. Ze geeft al 15 jaar yoga, reiki en massage lessen in Hoofddorp".

Kom je ook ontspannen en opladen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

Vrijdag 16 februari van 1930-2130u.
Deltaweg 109 in Hoofddorp.
Kosten €25

Informatie

16 feb 2024
19.30 - 21.30
25,00

Waar?

Sharonna Yoga, OBS de Optimist Floriande
Deltaweg 109
2134 XS Hoofddorp

Contact

Soundhealing