Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17feb 2024
Leer jouw natuurlijke make-up stijl op een natuurlijke manier aanbrengen


Nieuw Vennep

Hoe kan je nu haast onzichtbaar make-up dragen? Geen masker effect maar een puur natuurlijke uitstraling waar jij je happy mee voelt. Dat kan gewoon en is wel weten hoe je dat doet en met welke kleuren / producten. En... less is more.

Hoe kan je nu haast onzichtbaar make-up dragen? Geen masker effect maar een puur natuurlijke uitstraling waar jij je happy mee voelt.
Dat kan gewoon en is wel weten hoe je dat doet en met welke kleuren / producten.
Omdat ieder gezicht zijn eigen vorm heeft is alleen een persoonlijk advies het fijnst. En ook een advies wat bij jou past en niet omdat het een trend is.

Vanuit een natuurlijke basis kan je gaan spelen met wat past voor jou bij wat voor jouw belangrijk is. Denk aan je werk / prive of juist deze periode waar we met ander licht te maken hebben dan in de zomer maanden.
Voel jezelf weer fijn, en dat met make-up accenten die jezelf, na wat oefenen, binnen 5 minuten kan opbrengen.
Met handige tips leer je ook dat je elke keer een keuze kan maken in het aanbrengen van jouw persoonlijke make-up stijlen.

De workhop is met maximaal 5 deelneemsters zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en vooral ook zelf doen.
We werken met een natuurlijke make-up merk wat goed is voor onze huid.Aanmelden het liefst 4 dagen voor de workshop door mij te mailen of een sms / whats app te sturen.
 

Informatie

17 feb 2024
10.00 - 12.30
35,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Schoonheidsalon Huid by Amanda
Elemastraat 85
2165AS Nieuw Vennep

Leer jouw natuurlijke make-up stijl op een natuurlijke manier aanbrengen