28jun 2024
Familieopstellingen

Constellations at work
Vijfhuizen

Workshop familieopstellingen Vanuit een issue uit je dagelijks leven maakt een opstelling zichtbaar en voelbaar wat de onderliggende dynamiek is. Je krijgt inzicht in de pijn uit je eigen leven of van je voorouders, en er vindt heling plaats.

Workshop familieopstellingen

Vanuit een vraag/probleem/verlangen uit je dagelijks leven maakt een opstelling zichtbaar en voelbaar wat de onderliggende dynamiek is. Het inzicht dat je krijgt in de pijn uit je eigen leven of uit het leven van je voorouders helpt al een heel stuk. Als er dan ook nog heling plaats vindt, valt er letterlijk iets van je af. Soms heel duidelijk, soms subtieler, merk je veranderingen op in je dagelijkse leven, zonder dat je daar je best voor hoeft te doen.

In deze workshop (familie)opstellingen werk ik met die issues van deelnemers, waarvan ik voel dat de innerlijke urgentie het hoogst is. Thema's kunnen gaan over familierelaties, partnerrelaties, werk, lichamelijkeklachten, enz.

Het is mijn ervaring dat elke deelnemer datgene krijgt dat hij/zij nodig heeft, ofwel als degene aan wiens vraag/probleem wordt gewerkt, dan wel als representant in de opstelling van een ander, of als aanschouwer van de opstelling.

Ik werk vanuit mijn intuïtie, en ik heb mijn kennis van en jarenlange ervaring met het begeleiden van familieopstellingen.

We slutien de workshop af met een kop soep, klaargemaakt door mijn man Cees Mooij.

Meer info en aanmelden bij Mia Macke, /  34017341

Kosten: 20 euro voor het gebruik van de faciliteiten, plus een bijdrage voor de inhoud van de workshop op basis van je eigen waardebepaling en naar je draagkracht.

Informatie

28 jun 2024
13.00 - 17.00
20,00 voor gebruik faciliteiten, + een bijdrage voor de inhoud naar draagkracht en eigen waardebepaling

Waar?

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg
2141 AK Vijfhuizen

Contact

Familieopstellingen