Coördinator/Inspirator

Coördinator en inspirator

Mijn naam is Else (Ilse) van Aken. Als klein kind was ik al nieuwsgierig naar allerlei verschillende onderwerpen. Dat zette zich voort tijdens mijn studie toen ik in het Hoger onderwijs koos voor een brede commerciële opleiding. Een baan op de marketing afdeling van een TV zender zorgde ervoor dat ik gefascineerd raakte door het media- en communicatievak. In ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest aan verschillende kanten van het communicatievak; aan bureauzijde, aan de kant van de media en bij adverteerders.

In 2009 gebeurde er iets bijzonders. Ik kwam in aanraking met de werking van kristallen. Ik was zelf al een tijdlang erg moe van werk en na het bekijken van een mooi kristal viel het me op dat ik me opeens veel beter voelde. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Ik volgde een opleiding tot edelsteentherapeut en diverse aanvullende energetische opleidingen en kwam erachter dat (edel)stenen en kristallen een prachtige helende werking hebben. Ik besloot mijn leven anders in te gaan richten en me bezig te gaan houden met het werken met kristallen en mensen. Hier wilde ik graag meer bekendheid aan geven; wat jammer dat we dit nog niet op school leren!

Dat zoiets hards als een steen, zo'n zachte en liefdevolle werking op een mens kan hebben, dat raakt me nog elke dag. Met alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan geef ik nu zelf cursussen en leer ik mensen werken met kristallen en (edel)stenen. Daarnaast koppel ik mens en steen aan elkaar zodat het zelf-genezend vermogen van de mens (weer) geactiveerd wordt. Ook optimaliseer ik woon- en werkruimten met behulp van stenen. 

Mijn eigen leven is de afgelopen jaren enorm veranderd door de stenen en ik voel me verrijkt en bevoorrecht dat ik mijn kennis hierover nu kan doorgeven aan anderen.  

Doe je mee?

Wil jij weten wat de professionals voor jou als klant kunnen betekenen?

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Haarlemmermeer. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Bewust Haarlemmermeer! Voor de leden van Bewust Haarlemmermeer organiseer ik regelmatig netwerkbijeenkomsten. Dit blijkt een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Vanuit deze verbinding groeien we samen in bewustzijn.

Lees meer over Bewust Haarlemmermeer of lees meer over hoe je lid kunt worden.

Acupunctuur Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Dans & Beweging Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Sociaal ondernemen Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer