Coördinator/Inspirator

Interim-coördinator

Mijn naam is Angela Roelen. Ik ben coördinator van Bewust Bollenstreek en tijdelijk coördinator van Bewust Haarlemmermeer. Ik heb het stokje overgenomen van Else van Aken. Zij heeft een mooie basis gelegd van waaruit Bewust Haarlemmermeer weer verder mag groeien en bloeien.

 

Alles wat ik doe staat in het teken van liefde en verbinding. Een liefdewerker pur sang. In mijn eigen praktijk LiefdeWerk verbind ik mensen met zichzelf en met de ander, werk ik met coaching/opstellingen/verbindende communicatie. Daarnaast geef ik lezingen/leeskringen/satsangs en schrijf ik over de liefde. Het is een boeiend onderwerp, waar ik in mijn leven zoveel van had te leren. En nog steeds! Meer over mij en mijn LiefdeWerk vind je op www.liefdewerk.info. En meer over Bewust Bollenstreek vind je op www.bewustbollenstreek.nl

 

Voor nu hou ik het vlammetje brandend en meer in het Haarlemmermeerse. Ik hoop nieuwe initiatieven te ontwikkelen, mooie bijeenkomsten te organiseren, waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Het is fijn om anderen te ontmoeten die, net als jij, ook bewuster willen leven. Samen groeien we in verbinding, naar een bewuste en prettige samenleving. Dat is waar ik mij met hart en ziel voor inzet. Doe je mee?

 

Doe je mee?

Wil jij weten wat de professionals voor jou als klant kunnen betekenen?

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Haarlemmermeer. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Bewust Haarlemmermeer! Voor de leden van Bewust Haarlemmermeer organiseer ik regelmatig netwerkbijeenkomsten. Dit blijkt een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Vanuit deze verbinding groeien we samen in bewustzijn.

Lees meer over Bewust Haarlemmermeer of lees meer over hoe je lid kunt worden.

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer