Praktijk voor Edelsteentherapie en Coaching | HAARLEM

Via mijn bedrijf Kristalhelder wil ik je graag kennis laten maken met de vele mooie eigenschappen van kristallen en (edel)stenen. Kristallen kunnen je leven daadwerkelijk veel lichter en leuker maken! Ik geef regelmatig workshops waarin je kunt leren welke stenen voor jou goed kunnen werken, welke stenen ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld beter bij jezelf kunt blijven of ervoor zorgen dat je rust in je hoofd ervaart.

Soms denken mensen dat het een kwestie van ‘erin geloven’ is, maar de werking van kristallen en (edel)stenen is goed verklaarbaar en gelukkig geen kwestie van ‘geloof’. In de workshops besteden we daarom altijd een deel van de tijd aan het uitleggen (ratio) van de werking van stenen én een deel aan het ervaren (gevoel) van verschillende stenen. Zo leer je ook direct hoe je je verstand en gevoel beter kunt laten samenwerken.

Naast de workshops kun je ook bij mij terecht voor het uitkiezen van een geschikte steen voor jezelf. Hiervoor kun je een afspraak maken. Ik help je dan op basis van mijn kennis en ervaring en helder waarnemend vermogen de meest geschikte steen uit te kiezen voor hetgeen je wilt realiseren.

Daarnaast kun je bij mij stenen vinden die je helpen om een prettige sfeer in je huis te creëren.  

Ben je benieuwd wanneer je een workshop kunt volgen of wil je graag op de hoogte blijven van leuke tips over kristallen en (edel)stenen? Dan kun je ook terecht op m'n facebookpagina of website.

Over Ilse van Aken | HAARLEM

Mijn naam is Else (Ilse) van Aken en ik woon in Haarlem.

In 2009 gebeurde er iets bijzonders in mijn leven. Ik kwam door het toeval in aanraking met de werking van kristallen. Ik was zelf al een tijdlang erg moe van mijn werk en na het bekijken van een mooi kristal viel het me op dat ik me opeens veel beter voelde. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Tot dan toe werkte ik in het bedrijfsleven en was ik gewend de dingen vooral met mijn verstand te beredeneren. Ik volgde een opleiding tot edelsteentherapeut en diverse aanvullende energetische opleidingen en kwam erachter dat (edel)stenen en kristallen een prachtige helende werking hebben. Ik besloot mijn leven anders in te gaan richten en me bezig te gaan houden met het werken met kristallen en mensen. Hier wilde ik graag meer bekendheid aan geven.

Ik ervaar het nog elke keer als een wonder als mensen weer opknappen nadat ze zijn geholpen met de juiste steen op het juiste moment. Ook zie ik dat kinderen vaak snel reageren op stenen. Voel je van harte welkom in mijn praktijk of op één van de cursuslokaties.


Foto 2 Ilse van Aken Foto 4 Ilse van Aken Klik om te vergroten

Kristalhelder.org
Ilse van Aken


Professionals in de categorie Kristallen en (Edel)stenen

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!