Massagetherapie | Nieuw Vennep

Massagetherapie is een reis naar binnen, een ontmoeting met jezelf. Het is een goede manier om voor jezelf te zorgen en te voelen wat echt belangrijk voor je is. 

Je lichaam geeft aan hoe het met je is. Sta je stijf van de spanning, draag je een last op de schouders, of ligt iets je zwaar op de maag. Massagetherapie is geschikt als je klachten hebt of een onbalans in je leven ervaart. Denk hierbij niet alleen aan klachten van de spieren, maar ook aan bijvoorbeeld hoofdpijn, stress en slapeloosheid. Het biedt ook ondersteuning als je te maken hebt met een ingrijpende gebeurtenis in je leven of als er een ziekte bij je is geconstateerd. Het kan ook zijn dat je veel piekert, altijd maar bezig bent en niet meer kunt ontspannen. Bij Bon Balans is er rust en ruimte voor jou, tijd om aandacht aan jezelf te geven. 

Massagetherapie nodigt uit om te ervaren hoe het met je is, zonder oordeel. Door gedachtes en gevoelens toe te laten, ontstaat ruimte en inzicht. Je kunt je bewust worden van de signalen van je lichaam en gaan luisteren naar het verhaal achter de klacht. Bewustwording en inzicht vormen een belangrijke bijdrage tot heling. 

Ik beschik over kennis en vaardigheden van verschillende massagevormen, alsmede over medische en psychosociale basiskennis. De behandelingen Massagetherapie komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Over Bernadette Bon | Nieuw Vennep

Mijn naam is Bernadette Bon. Ik ben werkzaam als Holistisch Massagetherapeut, waarin ik mensen begeleid in het proces van in contact zijn met zichzelf en het hervinden van de balans in hun leven. Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt om je te richten op wat de buitenwereld van je verlangt, waardoor het leven steeds meer 'overleven' wordt. De 4-jarige opleiding aan Holos Academie voor Massagetherapie heeft mij geholpen om steeds meer in contact te komen met mijn lichaam en de wijsheid hiervan te ervaren. Mijn ervaringen neem ik mee in het begeleiden van mensen naar meer bewustwording en heling van binnenuit.

De afgelopen 10 jaar heb ik mij bekwaamd als Energetisch therapeut, Ayurvedisch therapeut, Stoelmasseur, Holos Masseur en uiteindelijk ben ik afgestudeerd als Holistisch Massagetherapeut.

Door deze persoonlijke ervaringen en ontwikkelingen kan ik jou met een fijne massage begeleiden in jouw persoonlijke proces d.m.v. aandacht, aanraken en contact.


Foto 1 Bernadette Bon Foto 2 Bernadette Bon Klik om te vergroten

Bon Balans Massagetherapie
Bernadette Bon


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer